maanantai 15. helmikuuta 2010

testing.

Olen maininnut muutamia tuotteita blogissani, joita olen viime aikoina hankkinut. No nyt ajattelin hieman kertoilla, millaisia fiiliksiä tuotteet herättivät minussa. Kaikkia en ole kerennyt vielä testaamaan ja osaa hieman vähemmän kuin toisia, mutta tässä nyt muutama esimerkki.

Eli kuvassa näkyvä Sunsilkin shampoo oli itselleni jo vanha tuttavuus, melkeimpä luotto shampooni nykyisin. Se on vain juuri sopivan kevyt, niin kuin seloste lupaakin ja jättää hiukseni ilmaviksi, eikä lätistä niitä liioilla tehoilla. Tukkani kestää tällä pesemistä montakin kertaa putkeen, jotkut shampoot kun ovat olleet semmoisia, että en ole voinut käyttää niitä jatkuvaan, koska ne ovat liian hoitavia.

Haisuli shampoo oli minulle uusi kokemus, olen kyllä kuullut paljon kehuja kyseisestä sarjasta. Tuotteessa ei ole silikoneja, joten mielestäni sen kautta tukkani pysyy paremmin freesinä eikä lyttäänny. Hieman takkuutumista oli havaittavissa, kun pesin ensimmäisiä kertoja tukkaani tällä. Mutta nyt en ole huomannut sitä enääm johtuneeko, että ei kiinnitä asiaan huomiota enää vai mistä. Tukkani on tosin vaalea ja takkuuntuu muutenkin ekstra helposti. Tukka kestää pitkää puhtaana, kun pesen tällä tuotteella. Olen kyllä edelleen käyttänyt rinnalla samoja tuotteita, eli muotovaahtoa ja Tigin sinistä tököttiä, jotka myös estävät pikaista likaantumista ja sähköistymistä. Tuoksu on mielestäni hauska, vaati ehkä hieman tottumista, jos ei ole käyttänyt hajustettuja tuotteita. Se ei tosin mielestäni jää leijumaan tukkaan, haju siis.

Minulla on vielä kokeilematta voittamani Panthenen shampoo, mukana tulleen hoitoaineen annoin siis suosiolla äidilleni. Haluaisin myös kokeilla erästä uutta shampoota, jonka pongasin eräästä blogista. Kyseisen XZ tuotteen pitäisi estää sähköistymistä ja se ilmeisesti jopa toimii!!

Doven visiblecare putelit sain Supilta testattavaksi viime viikon lopulla. Olen kerennyt käyttämään tuotetta kerran, joten en osaa sanoa mitään sen lupaamasta ihon parantamisesta (onpas erikoinen lause..), mikä pitäisi näkyä jo seitsemän päivän jälkeen. Tuotteen haju on melko neutraali, tai ainakin nuhanenäni niin väittää. Tuote oli mielestäni peruskamaa, ei mitenkään ihmettelyjä herättävää, muttei mtn sontaakaan. Jotenkin niin perus suihkugeeli. Ehkä pitemmällä käytöllä syntyisi enemmän mielipiteitä ja huomioita.

Viime viikolla, kun olin kotona, äitini antoi minulle Doven lahjapakkauksen, oli maksanut kuulemma loppualessa 3ekee!! Kannattaa siis kurkkia alelaareja. Laitoin nämä vielä sivuun, sillä en nyt koe tarpeelliseksi käyttää Summer Glow tuotteita. Otan ne yleensä kaapista siinä vaiheessa, kun ilmat alkavat lämmetä ja hameessa olisi kiva kulkea, mutta jalat näyttävät kaamean kaamos valkeilta. Olen siis käyttänyt tuota vartalorasvaa jo useana keväänä, nyt viskasin taas viime vuoden jämäpullon, kun en oikein uskalla sitä enää käyttää näin vuoden kaapissa jumimisen jälkeen. Tuote levittyy tasaisesti ja väri pysyy hyvin, jos tuotetta käyttää säännöllisesti. Ennen tuotteen käyttöön ottoa, kannattaa aloittaa ihokuorintojen tehokäyttö, tai itselläni on riittänyt kun käytän suihkussa "kuorivia hanskoja" suihkugeelin levittämiseen. Itse en käytä tuotetta, kuin siihen asti, että aurinko antaa hieman väriä iholle. Tuota kasvoille tarkoitettua rasvaa en ole aiemmin kokeillut, koska yleensä naamaani tarttuu hieman väriä jo aiemmin, mutta pitänee kokeilla tuotetta tänä vuonna. Siitä en siis osaa sanoa mtn kokemuksia.

1 kommentti:

  1. Laitan nyt tännekin kun koetan mahd pian tavoitella ettei ne bussipaikat mee, eli lähetään ihmeessä ku Ikean reissu samalla :D ja puhelin mulla kotona... yks vois ilmottaa meidät kolme ja esittää toiveen samasta huoneesta

    VastaaPoista

Just say it..