perjantai 26. helmikuuta 2010

Pala Pariisia.

Hain äsken postista henkan paketti, joka sisälsi siis muutamia Sonian vaatteita. Tein tilauksen viime lauantaina, olin jo unohtanut malliston ilmestymisen, ennen kuin huomasin asian ja siinä vaiheessa, kun menin sivuille, oli katselemani raitapaita myyty jo loppuun. Ilmeisesti aika moni koki saman kohtalon, no meille tänne susirajalle mallistoa ei tullut edes liikkeisiin, joten hei hei paita. Mutta jatkoin sitten kuvien tutkiskelua ja päätin laittaa muutaman yksilön tulemaan kotiin, sillä minulla oli myös 5eken alelappu, joka oli menossa umpeen. Tällaista pussista sitten paljastui:


Neule on luonnossa tummemman punainen, ihanat värit, mutta malli on auttamatta liian lyhyt itselleni. Olen niin tottunut pitempiin paitoihin, että tässä paidassa koen olevani kuin napapaidassa, vaikka se peittyykin. Niin jos et nosta käsiäsi..Jos tykkäisin fiftari tyylistä, olisi tämä aivan upea noiden kellohameiden kanssa, mutta koska se ei oikein ole tyylini, lähtee tämä neule takaisin. Hintaa tällä olisi ollut 29,95, ihanan tuntuista materiaalia ja laadukkaan oloinen. Niin ja hauskana yksityiskohtana sivujen mustat kaistaleet, samoin kuin hihan takaosa on kokonaan musta.

Sitten pala Pariisiani -vaate, elikkä paljettibaskeri. Olen yrittänyt jo moneen otteeseen kokeilla erilaisia paljettivaatteita, mutta ne eivät oikein sovi tyyliinii. No tämä ei tietty periaatteessa ole paljettinen, vaan "timanttinen":D Mutta materiaali on siis 100% puuvillaa, olikohan sitä pimapuuvillaa vielä. Väri on oikein tumman musta, aurinko vain pääsi yllättämään kesken kuvailun, ei sillä,arska saa paista minusta nähen aina kun vain lystää!

Päällä on pieni tuommoinen hmm ihan kuin pillerirasian nuppi, miksi sitä voisi sanoa. Mutta rakkauteni hattuihin vain kasvaa ja aion ehdottomasti pitää tämän yksilön, vaikka kuka sanoisi mitä. Baskerit eivät ole vain mummojen etuoikeus! Niin ja hintaa tällä oli siis 14,90.



Paketistä jäi puuttumaan vielä yksi mekko, mutta sekin on jo pakattavana, eli tulee luultavasti ensi viikon alussa. Täytyy myöntää, että kerrankin nopeaa toimintaa henkalta, plussaa siitä siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..