perjantai 5. helmikuuta 2010

Spring.

Olen unohtanut kokonaan esitellä henkalta kevään ennakkomyynnistä tilaamani tuoteet, tai mitkä niistä jäivät. Yllättäen paljettiset mustat tennarit, jotka tilasin henkan lastenpuolelta, ovat edelleen saapumatta. Niiden piti tulla viikolla 53, mutta tällä hetkellä muutaman muuttuneen arvion mukaan niiden pitäisi tulla viikolla 7. Välillä tai nykyisin aika useinkin, henkan toimitusajat pistävät mutinan valtaan, murs!

En jaksanut kuvata vaatteita, koska mielestäni niistä saa paremman kuvan henkan omista kuvista. Joskus niinkin päin;) Ensimmäisena siis perus pappapaita, jonkalainen kaapistani on puuttunut jo pitemmän aikaa. Väriksi valitsin harmaan, se on ehkä enemmän harmaa/viol./ruskea, mutta siis hyvä väri, malli sopiva ja ihanaa kun se on pitempi. Olen nykyisin niin huono pitämään ns. perusmittaisia paitoja, niin ne vain tavat muuttuvat.
Toisena otin perusmekon laventelinvärisenä, ihastuin mekon myötä väriin totally, oih ihana kevät tule jo. Mekko on vielä parempi kun sen seuraksi lisää vyön, se antaa hieman lisää ryhtiä kokonaisuudelle. Ja mekon hinta oli naurettavan halpa, -10% jälkeen jotain kuuden eken pintaa.

Alla oleva takki tuli minulla alkuperäisessä tilauksessa harmaana ja laventelinsinisena, harmaa väri ei minua oikein sykähdyttänyt, mutta tässä oli sitä jotain. Tilaamani koko oli vain hieman nafti rintamuksen kohdalta. Tilasin kokoa isomman, sillä pidän usein alla paksumpia neuleita. Isompi koko ei hirveästi eroa pienemmästä, helma laskeutuu ehkä paremmin, koska on hitusen pitempi. Lisätilaa rintamuksen kohdalla tuli jonkin verran, mutta onko sitä tarpeeksi? Jos alla ei ole paksua neuletta, no problemos, olisi riittänyt se pienempikin koko, mutta jos haluaa paksun neuleen, onko tilaa tarpeeksi. Pähkäilen asiaa vielä viikonlopun yli ja päätän sitten pidänkö takin vai en. Ihana se kylä on, mutta voinko löytää vielä paremman?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..