tiistai 2. helmikuuta 2010

nopsaa nopsaa, kiire jo on..

Kello ei ole edes paljoa yli yksi, mutta miten voi olla näin väsyny olo. Päivä ei ois vielä ees pulkassa koulun osalta, olen siis ruokkiksella käymässä kotona. Kävin myös pika pikaa postissa, tosin koska ulkona tulee kuin missäkin hurrikaanissa, tuntui matka kestävän ikuisuuden. Voin kertoa, että tuulen takia, en välillä päässyt askeltakaan eteenpäin, niin kova oli vastatuuli. Voi olla hienoa kuvailla tänään, kun kamera on täynnä lunta ja muuta kivaa, kylmyyttä ei sinällään voi valitella. Postissa minua odotti siis henkan paketti, sitä en vielä kerinnyt edes avaamaan, mutta tiedän ettei sen sisältö (kevättakki) hirmuisesti tällä hetkellä lämmitä, niin mikäs kiire tässä. Samalla reissulla hankin Ystävänpäivän kunniaksi julkaistun keiju postimerkkiarkin, pongasin tämän aiemmin Postin lehdestä. Minusta on ihanaa, että jopa postimerkkeihin panostetaan nykyisin paljon. Vielä pitäisi hankkia ainakin Muumi arkki, niin enhän minä tietenkään näitä raaski käyttää, mutta on ne vaan niin hienoja:)
Toisessa paketissa paljastui Pantene tuotepaketti, joka sisältää Nature Fusion Moisture Balance -shampoon ja hoitoaineen. Katsotaan miten tuon hoitoaineen kanssa teen, kun tukkani ei niistä yleensä kamalasti pidä. Mutta testailen näitä heti kun vain ehdin ja kerron sitten miltä vaikutti. Voitin nämä siis Nelliinan arvonnasta, kerrankin minuakin lykästi:)





2 kommenttia:

  1. Mie ihailin samaisia merkkejä postin lehestä! Muumit on jo kohta käytetty, niin ehkä siirryn noihin :P

    VastaaPoista
  2. Mulla on kans se Parikka arkki, tai ehkä kaks, ku ostin ensin yhen ja se katos mysteerisesti. se voi siis olla jossain tallessa, mutta ku en ollu varma hankin uuden. mulla noit erilaisii arkkei ku ennestääki, oli vaan välissä ehkä jokunen vuos ku viimeks hankkinu:D

    VastaaPoista

Just say it..