perjantai 12. helmikuuta 2010

First time ever.

Viime viikolla se sitten tapahtui, nimittäin Nelly neitsyys meni. Johan tuo oli aikakin. Se vain sattui niin sopivasti, selailin sivuja ja löysin pari hmm mielenkiintoista kohdetta, sitten yhden neuleen, millaista tiesin äitini etsineen pitkään. (niin noloa, mutta meijän äippä hankki ennen mua ekan Cheap Monday jutskan, huoh..:D) Mutta tilaaminen vahvistui juuri sillä hetkellä, kun selasin kenkiä ja silmiini osuivat ihanat overknee saappaat, jotka voisivat olla Se Oikea! Malli oli erilainen kuin olin alunperin ajatellut, tai siis olin halunnut myös korollisia, mutta nämä ovat tasapohjaiset. En selitä näistä tällä kertaa sen enempää, koska kunnon kuvia niistä ei ole vielä, sillä kamera päätti juuri siinä vaiheessa lopettaa toiminnan. Luulen, että akku ei kerkiä latautumaan tälle postaukselle. Mutta siis myöhemmin lisää tämän laatikon sisällöstä.

Mekko lähtee melko varmasti takaisin, malli on suloinen, mutta se ei aivan istu yläosasta, näen vain tissijenkkikset, öö onko semmoisia olemassa:D Hinta on melko suolainen, tai jos tämä olisi se oikea kesämekko niin ei, mutta ehkä tällä kertaa tämän mekon on vain annettava palata takaisin Nellylään. Hintaa mekolla on siis noin 35ekeä jos en ihan väärin muista.

Seuraava toppi tuotti kunnon haasteita kun yritin sitä pika pikaa kuvata ennen kuin akku loppuisi. Yksi kuvista on valottunut, väri on enemmän lähellä noita tummempia kuvia. Malli on melko pitkä ja tuntui hassulta saada sitä kokonaan kuvaan, mutta eiköhän noista kuvista jonkinlaisen kuvan saa, ignorettakaa kaikki ylimääräinen roju sivuilla ja takana.

Eli tunikassa on tuommoisia rikottuja kohtia kaksi edessä ja yksi takana niskan kohdalla. Alle voi siis pukea värikkään topin vilkkumaan tai jos masu antaa periksi, niin ei kai sinne mtn tarvitse. Itse haaveilen mesh kankaista paitaa alle, mutta katsellaan. Olen siis melko varma, että tämä tunika jää kotiin. Katselin sitä jo normihintaan, mutta 35ekeä oli ihan liian suolainen, nyt alehintaan noin 14ekeä, sen voi ajatella kotiuttavansa. Väri on myös mielestäni mielenkiintoinen, ei oikein harmaa, eikä violetti ja ehkä siinä on ripaus ruskeaakin, riippuu hieman valotilanteesta.

Mutta nyt pitäisi lähteä etsimään illaksi vaatteita, en ole taas jättänyt asiaa yhtään viime tippaan. Harmittaa vain, kun on vielä hieman kipeä ja ei oikein tiedä uskaltaako mekossa lähteä. No Paloma Faithin tahtiin eiköhän kaikki järjesty vielä hyvin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..