tiistai 23. helmikuuta 2010

Essie love.

Eilen etsimme siis lahjoja isälleni ja pikkuveljelleni, en kyllä ymmärrä miten miestenvaatteiden valikoima tuntuu huononevan täällä vuosi vuodelta, mistä ne miehet tekee ostoksensa? Ei ihmekään jos miehet eivät ymmärrä shoppailun päälle, miten ne voisivat, kun eivät pysty kokemaan sitä tunnetta: ihqupakkosaadaenvoielääilman, kun sellaisia vaatteita ei oikein ole täällä susirajalla. Mutta löysimme kuitenkin kovan työn tuloksena molemmille kivat paidat. Piipahdimme myös Fidalla, vähän niin kuin palkintona sen jälkeen kun olimme löytäneet isän lahjan. Äidille tarttui sieltä mukaan ihana Storyn harmaa jakku, kun osaisikin pitää sellaisia vaatteita. Minulle löytyi taas Marimekon jättimekko.


En ole vielä aivan varma, mitä aion sillä tehdä, materiaali on 100% puuvillaa ja melko tukevaa sellaista. Vaate on kuin uusi ja värimaailma oli jotenkin valloittava. Mekosta löytyy sinistä, violettia, laventelia ja hieman vihreään taittuvaa siniviolettia sävyä. Kamera tallensi todella huonosti eri värisävyt, vaikka kuinka olen yrittänyt kyykkiä tuon vaatteet kanssa ties missä kuvaamassa..mutta nätti se on:) Ainahan mekosta voi tehdä vaikka tyynynpäälliset, jos ei muuta keksi.

Eilen leikin taas Essie lakallani, sillä olen jo jonkin aikaa himoinnut, että laittaisin itselleni pinkit kynnet ja mattaisin ne. Kivat niistä tulikin, ainakin omasta mielestäni. Luulen, että osaan käyttää pinkkiä lakkaa paremmin näin jatkossa, kuin kiiltävä pintaisena. Eli kahdessa ensimmäisessä kynnessä yritin kuvata teille, miltä lakka näyttää yksinään.

Seuraavaksi sitten, miltä se näyttää, kun on laittanut Essien mattalakan päälle. Itselleni iskee aina jonkin sorttinen adhd kohtaus siinä vaiheessa, kun olen lakkaa saanut sormiini, kaikki pitäisi tehdä juuri silloin. Joten kynteni ovat yleensä jo ensi metreillä täynnä kaiken maailman kolhuja. Esimerkiksi nuo eilen laittamani pinkkeydet ovat jo aika huonossa kunnossa tänään:D Se on kun ei malta odottaa ja olla näpertämättä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..