torstai 4. helmikuuta 2010

Lisää kaffetta, kiitos.

Tänään ei irtoa mitään järkevää, eilen meni myöhään koulussa, olin vasta ysin aikaan kotona. Ja kun takana oli vielä neljä tuntia lumihangessa seisomista= syväjäädytys (oli päällä miten hyvin tahansa), olo oli todella vettynyt. Nyt olen pikku hiljaa taas normilämmöissä ja kohta pitäisi lähteä taas uudestaan illaksi ulos töröttämään. Onneksi tämän päivän jälkeen tätä projektia on vain kaksi päivää, sitten saa taas olla lämpimässä:) Kuvaaminen on mahtavaa puuhaa, mutta joskus sitä miettii hetken, että on varmasti helpompiakin ammatteja, kuin tämä. Saas nähdä, onko uusi käsinepatenttini eilistä parempi, operoidessa kun ei voi olla paksuja hanskoja. Mutta taidan lopettaa saman tien tästä aiheesta puhumisen, tai pian huomaan kirjoittaneeni muutaman sivun pohdinnan kuvaamisesta, kun kerran aloittaa ei sille loppua näy:D

Kävin tänään vierailemassa mummoni luona, välillä ihan hävettää, kun tuntuu, että siellä käy aivan liian harvoin. Mummo olikin sitten päättänyt hieman hemmotella minua tekemällä uudet lapaset paksummasta langasta. En oikein osaakaan pitää muita käsineitä enää, kuin mummoni tekemia. Onneksi hän pitää kyllä huolen, että niitä on riittämiin, kaikissa mahdollisissa väreissä ja paksuuksissa.

Kotiin päästyäni posti oli tuonut minulle paketin MSCHIC:ltä, elikkä uuden ripsarin. Pistän tuon kokeiluun, kunhan entinen on loppunut. Itse olen vain huomannut, että ei kannata avata uutta ripsaria, ennen kuin vanha on loppunut, sillä se vain unohtuu jonnekin kaapin perukoilla. Sarjaa en olekaan aikaisemmin kokeillut, ihaillut kyllä. Tahtoisin niin kovasti sarjan puuterihuiskuleen (mikä sen nimi oikeasti on?!?), siinä on ihku pinkki pää. Ja muutenkin varmasti laadukas.

Mutta nyt jatkamaan operaatioita: kuinka virkistyä, että jaksaa illan hommissa, plus kuinka pysyä lämpimänä -patentteja hiomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..