torstai 11. helmikuuta 2010

mene paha pöpö pois!

Viikko vierähti sitten äkkiä, olin porukoillani vierailemassa pitkästä aikaa. No siellä ei tule muutenkaan koneella käytyä, mutta kun ilokseni paukahti vielä kuume, yskä ja metsiä kaatava nuha, ei oikein mtn saanut aikaiseksi. Olen koko viikon maannut porukoiden sohvalla viltin alla, lueskellen äipän ihanaa isoa lehtivarastoa. Tälläkään kertaa en jaksanut selata puoliakaan uusista lehdistä, joita sinne oli viime reissuni jälkeen ilmestynyt. No joo en ollut ehkä pirteimmilläni.
Huomenna voisin yrittää ekaa kunnon postausta viikkoon, mutta nyt vinkkaan vain ihanasta MSCHIC jutusta, josta eräs ystäväni vinkkasi minulle. Eli jos kyseisen merkin tuotteet kiinnostaa, kannattaa viilettää heidän sivuilleen ja kirjautua käyttäjäksi. Tästä hyvästä saat 30 eken lahjakortin nettimyymälään.

Tänään olisi ollut myös Myyn ystävämyynti, mutta en päässyt sinne, kun tuo pöpö vielä vaivaa. Sain kuitenkin pientä piristystä, kun Supi toi testattavakseni pari putelia Dovea, ihquu:) Tuoksu vaikutti ainakin miellyttävältä, joten seuraavaksi katsotaa kuinka tehojen kohdalla asia on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..