perjantai 5. helmikuuta 2010

hearts.

Kerrankin jotain haluamaani saapuu myös tänne susirajalle! No okei, on joskus ennenkin, mutta yleensä kaikki ihanuudet asustavat isommissa kaupungeissa kaukana minusta. Mikä ei kyllä aina ole huono asia. Mutta siis kyse on näistä ihanista sukkiksista, jotka pongasin alunperin Nadjan Tukholman löydöistä. Mutisin jo itsekseni valmiiksi, että en kuitenkaan koskaan saa näitä, kun eihän tänne mtn koskaan tule, mutta toisin kävi, jee!! Voi olla, että viimeistään ensi viikonloppuna nämä pääsevät ulkoilutukseen:) Kuvat eivät ole mitään parhaita, melkein tuolta Nadjan blogista näkee paremmin, minkälaiset otukset kyseessä on. Me love it!


Huomenna on muuten toinen ja viimeinen esitys Hurttaa, kannattaa tulla, oli sen verta hienot jo pelkät pyrot;) Varmasti näytti kauemmas siltä, että koko Ilosaari pistettiin maan tasalle:D


2 kommenttia:

  1. tosi kiva että sukkikset tuli myyntiin sinnekki!
    mun tekis mieli ostaa parit ylimääräset varastoon koska oon niin rakastunu niihin :D

    VastaaPoista
  2. No itse varauduin kanssa heti alkuun kahdella parilla, koska olen välillä aika terminaattori sukkisten kanssa:D ja ne on vaan niin ihanat, että eihän yksillä selviä loppu elämäänä;)

    VastaaPoista

Just say it..