keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Susirajalla pamahtaa helmikuussa.

Eli jos oleskelet helmikuun 5-6 päivä Joensuun suunnalla ja sinulla ei ole mitään tekemistä, kannattaa käydä katsomassa Hurtta esitys (http://www.hurttaesitys.com/) Ilosaaressa. Tapahtuma on Suomen suurin ulkoilmaspektaakkeli, eli luvassa on huimaa pyrotekniikkaa, valospektaakkeleja ja tietenkin ihanat näyttelijät. Itse odottelen tapahtumaa innolla, koska pääsin sinne kuvailemaan koulun kautta. Mutta ei tarvitsisi silti tulla -28pakkasia:D Voi olla kunnon michelinukko meininki päällä jo vähemmälläkin. Täällä susirajalla tuntuu tapahtuvan harvoin mitään erikoista, mutta jospa tämä tapahtuma avaisi ovet taas hieman erilaisille tapahtumille tännekin suuntaan. Mutta ei voi kuin jäädä mielenkiinnolla odottamaan, mitä tästä tapahtumasta syntyy, kuvat (löytyy yllä olevasta osoitteesta) lupaavat ainakin jo hyvä pohjaa. Helmikuuta odotellen siis. Niin ja tämä on ihan vain oma mielipiteeni tapahtumasta, ei mikään mainos:)

2 kommenttia:

  1. Tuotakohan ne harjottelivat yks päivä kun kattelin ikkunasta jättikokoisia räjähteitä Ilosaaresta. Jäi sellanen pikimusta sienipilvi leijumaan :D

    VastaaPoista
  2. joo se se oli, ei sentään sota syttyny:) maanantaina oli siis ollu lehdistötilaisuus ja eilen ollu kuulema kybän uutisissaki juttua. ja luvassa on viel parempaa oikeessa esityksessä;)

    VastaaPoista

Just say it..