tiistai 26. tammikuuta 2010

Haisuli tuoksuukin hyvälle.

Mikähän on, kun yksi hygienia/meikkituote loppuu, loppuvat kaikki muutkin samalla, onko tämä joku uuden ajan salaliitto? Sitten pikku ostoksista kertyykin jo iso summa, kun vanulappujen ja pumpulipuikkojen lisäksi tarvitaankin vielä hammastahnaa, shampoota (joita ei yksi erilainen riitä, koska tukka ei tykkää), meikinpuhdistusainetta ja mitä vielä..No joo, ehkä näitäkin tuotteita voisi ostaa aina kun vastaan tulee alennuksessa, niin ei olisi joka kerta tämä sama jupina.

Hauskaahan se on uusia tuotteita testata, ainakin jos ne toimivat. Mikään ei ole turhauttavampaa, kuin ostaa uusi tuote ja tajuta heti, että ei, tämä ei ole minua varten. No mitä sille loppu pullolle sitten tehdään? Kehtaako eteenpäin antaa jo aukaistua tuotetta, vaikka käyttökertoja olisikin vain yksi ja tuote edelleen hygieninen. Tai entäs se, kun rakastut johonkin tuotteeseen, elämäsi oikein helpottuu sen avulla, mutta kas kummaa seuraavalla kerralla kun menet kauppaan etsimään sitä, sen valmistus on joko lopetettu tai pakkaus muuttunut niin, ettet meinaa sitä löytää enää. Kuulostaapa tämä nyt negatiiviselta, ei siitä ei ole kysymys, olen vain niin usein todella hämmentynyt tuolla kosmetiikkahyllyjen valtameressä, en vain osaa suunnistaa siellä yhtään ja yleensä suuntaankin vain kipin kapin ulos ja päätän hankkia tuotteen sitten seuraavalla kerralla.
Mutta tänään sain siis vihdoin hankittua shampoota, pulloni olivatkin jo uhkaavan tyhjiä ja sain aamulla suihkussa vastaukseksi vaimeaa köhinää kun viimeiset tipat shampoota yrittivät kovasti tulla ulos.. Mukaani siis nappasin hyväksi todetun Sunsilkin Fresh&Flowing tuotteen, tämä sopii tukalleni sen keveän koostumuksen ansiosta, tukkani ei saa liian hoitavaa käsittelyä. Tukkani on siis sitä laatua, johon ei saa laittaa minkäänlaisia hoitoaineita (vaikka blondihko olenkin) tai muuten se on liian liukas ja lättänä. Joskus olen harkinnut, että se Suomalainen hieno shampoo olisi varmaan minulle parhain tuote, koska se on kuulemma niin huono:D Ei ainakaan olisi liian hoitava hah.

Toiseksi otin kokeilla XZ:n lapsille suuntaaman Haisuli shampoon. Tuoksu ei ollut ällö, vaikka sitä hieman pelkäsinkin, olen jotenkin oppinut viime aikoina sietämään erilaisia tuoksuja. Tuote ei sisällä ollenkaan silikonia tai sen yhdsitelmiä, eli iso plussa tukan kannalta!! Saman sarjan suihketta, hmm mikähän sen nimi oli, mutta sen tarkoitus on kuitenkin estää sähköisyyttä, niin siitä olen jo aikaisemmin kuullut paljon kehuja, joten toivon tämän tuotteen yltävän samoihin sfääreihin. Mutta nyt taitaa olla jäljellä vain tuotteen testaus, sittenhän sitä tietää tuliko napattua mukaan susi vai ei.

4 kommenttia:

  1. Miusta se Suomalainen shampoo on hyvä hiusten tasapainottaja :D en pesis joka päivä, koska tulee liian tuuheaksi ja karheaksi, mutta vaikka kerran viikossa, niin tuntuu lähtevän kaikki tekosilottavat aineet hiuksista. Ei se kyllä varmaan mikään syväpuhdistava tuote ole, mutta miulla toimii noin :)

    VastaaPoista
  2. no mulla kun sama juttu, et tällä tukalla varmasti oiski just hyvä, koska monet noista "paremmista" tuotteista on vaan liian hoitaviks tehty kaikkine mömmöineen. kauheaa jälkeä vaan saavat aikaseks:D itellä riittää ku käyttää jotain kerran kuussa syväpuhdistavaa, ja mulla toimii kans aika hyvin se tigi kuivashampoo rasvasuutta torjumaan.

    VastaaPoista
  3. vois ostaa kummitytylle tollasta =)

    VastaaPoista

Just say it..