keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Tänään ei ole hyvä päivä kameran kanssa.

Aloitin noiden löytöjen kuvailun, mutta kuten jo otsikkokin sanoo: Tänään ei ole hyvä päivä kameran kanssa, joten lopetin sen melko lyhyeen. Sain jonkinlaisia otoksia osasta löydöistäni, tässä on lähinnä Jyväskylän ja Joensuun löytöjä. Kuvaamatta jäi muutama vaate näistäkin, mutta ei voi mtn:D Henkan kevätmallistosta kotiutuneet ostokset kuvaan toiste, ne hurjat kaksi kappaletta siis.. ellei sitten jälkitoimitus yllätä.

Mutta ensimmäisenä esittelyyn laitan jakun, se aikuinen ostos hih. Olen siis metsästänyt jo jonkin aikaa itselleni kivaa jakkua, semmoista joka olisi siisti, mutta ei tylsä. Tämä kyseinen jakku sitten tuli vastaan Seppälän alerekissä ja kassa ilmoitti ilokseni sen olevan vielä isommassa alessa kuin luulin, jihaa:)

Rakastan tuota takaosan hieman kellohelmamaista osaa, sellainen olisi ollut ihana talvitakissakin, tietysti pitempimallisena. Tämä jakkuhan on edestä hieman lyhyempi, sopii erityisesti mekkojen kanssa pidettäväksi. Oih, rakkautta! Vaikka pömppömasu siellä pilkistäisikin;)

Näitä kenkiä sovittelin mustana jo aiemmin syksyllä ja nyt uudelleen samalla reissulla, kun ostin kiilakorkokenkäni. Mutta jostain ihmeen mielenhäiriöstä jätin ne hyllyyn nököttömään ja eiväthän ne enää siellä olleet seuraavalla kerralla, sen oli pitänyt huolen -75% alelappu. Myyjä selitti minulle kyllä, että niitä mustia tulee lisää kevätmalliston kanssa, mutta normaalihinnalla, siis ihan samaa kenkää!! Hassua, mutta Bianco tekee niin usein. No päätin sitten kokeilla noita vaaleita yksilöitä, minulla on ollut aina kammo vaaleita kenkiä kohtaan. Pelkään, että ne menevät heti likaisen näköisiksi ja täyteen inhoja mustia naarmuja (saan aina kenkiini naarmuja, potkiudunkohan kävellessäni?!?). Kenkä on mukava jalassa etuosan korokeosan takia, pohja ei ole ehkä parhain talvikelille ja varren tyyli kaipasi hieman totuttelua. Mutta aikani niissä tepasteltua ja yön yli nukuttua muutamaan ottteeseenkin, oli vain pakko palata rikospaikalle; Eikös keväässä ole juuri kyse vaaleista sävyistä -ajatus mielessäni. Joten voitte vain arvata, mikä olikaan tuon reissun lopputulos. Sävy on enemmän kermanvaalea, kuin kuvassa näyttävä valkoinen. En mutise yhtään kameralle ja paskoille säädöilleni rakeineen..mur mur..

Seuraava mekko on Vero Modan -70% rekistä, malli laskeutuu kivasti, vaikka korostaakin sitten lantiota. Sama mekko löytyy toisenkin värisenä kaapistani, kröhöm.. Väri on siis tummaliila, vaikka se muistuttaakin hieman enemmän jotain muuta kuvissa.


Ja sitten jopa yksi Jyväskylän löydöistäni, mekko on siis Gina Tricotista. Aluksi se näytti häröltä, sitten yöpyltä, sitten jopa keväiseltä ja sovitettuna kuitenkin aikas kivalta.. Joten kun hintalappu näytti 4,90e, lähti mekko mukaani. Pitää järjestää vaikka seiloriteemaiset juhlat jos ei muuten.


Loput löydöistäni kuvaan sitten, kunhan yhteistyö kameran kanssa on paremmalla tolallaan. Mutta kun tätä ostosten määrää alkaa katsella näin kuvina, niin ehkä se ostolakko on paikallaan..


2 kommenttia:

  1. Kannatti käydä nuo kengät =) Ja ihana tuo jakku!

    VastaaPoista
  2. mie arvasin et sie haluisit ne viedä;D kannattaa käydä Seppälässä kurkkaa jakkua, hintaa 14e. (vaikka rekki väittää et ois 20e)

    VastaaPoista

Just say it..