tiistai 12. tammikuuta 2010

grey love

Olen huomannut viime kuukausien aikana, kuinka harmaa väri on hiipynyt vaatekaappiini. Mustat vaatteet ovat alkaneet jäämään kauppaan ja tilalle ovat tulleet harmaan ja violetin eri sävyt sekä puuteri roosa. Mitä ihmettä siis?? Tällä hetkellä olen metsästänyt sitä täydellistä pikkuharmaata mekkoa, olen onnistunut löytämään jopa kaksi ehdokasta. Ensimmäinen ehdokas löytyy henkalta, nettimyynnistä en sitä ole bongannut, joten kuvaa ei ole. Mutta tässä on kuva melko samantyylisestä mekosta henkan postimyynnistä. Mekko, eroaa hieman yläosastaan, siinä kuuluisi olla hieman läpikuultavaa kangasta.

Tässä kuva omasta mekostani, minulla on siis se puuterinroosana ja haluaisin myös harmaana:D Puuterinroosan värinen kotiutui ennen joulua palkkiona hyvin tehdystä työstä:) Malli tuntui ensin oudolta ja eihän se kyllä ole kaikkein imartelevin. Mutta kun mekkoon rakastuu, niin sitä rakastuu ja pelkkä pinnallinen puoli ei enää ole kaikki kaikessa, vaan se tunne, minkä se aiheuttaa:) harmaa versio on kivan tumma, harmi vain, että se on edelleen normihintainen eli 29,90.huoh..

Tänään pyöriessäni Sokoksella löysin toisen ihanan harmaan mekon, se oli vastaavasti vaaleanharmaa, ehkä enemmänkin hopeaan menevä pienine kimalteine. Huom ei siis mikään bling bling vaan kauniista kimaltava. Mekon laupussa luki vielä erikseen, että pesun myötä ne himmenevät hieman. Merkkinä oli siis Soaked in luxury ja mekon normihinta oli himpun alle 40 ekeä janyt sitä koristi -50% alelappu. Mutta sekin jäi vielä kauppaan hautumaan. Tahtoisin niin kovasti molemmat ja voihan käydä niin, että joku käy molemmista koot viemässä ja jään kokonaan ilman. Mutta nämä ovat suuria päätöksiä, ei tässä hätiköinti auta;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..