torstai 21. tammikuuta 2010

Herkku tuoksuja.

Tänään päivä on menny melko lunkisti ollen, päivällä kävin jopa täydentämässä tyhjentynyttä suihkugeeli arsenaaliani Yves Rocherilla. Molemmat ovat kausituoksuja ja jostakin ehkä hieman jouluisia, mutta minusta ne vain tuoksuvat todella hyvälle:D Ensimmäinen on siis joku alppikukan tuoksu, en ihan tarkkaan muista, eikä purkin kyljessä lue tarkemmin. Hintaa tällä oli 95senttiä. Toinen suihkugeeli oli myös alessa 2,45e ja se on taas chestnut, miks ei oikein suomennos tuu nyt mieleen, öö...no joo mutta me like it!

Muuten olen kuluttanut aikaani katsellen MTV:n laatusarjoja kuten Hills, City ja Sweet 16, joo no life tänään, hih. Niin ja selailin tuossa uusimman Olivian läpi, yhdet kengät pistivät silmääni kuvista, ne olivat muistaakseni Mangon korkkarit. Olisi ihana nähdä livenä, mutta en tiedä milloin olen seuraavan kerran edes lähelläkään Mangoa, joten parempi unohtaa asia. Olen viime aikoina huomannut, että Olivia on paljon parempi lehti kuin Trendi tai Elle, joite en enää nykyisin osta koskaan. Makua asia tietty, mutta jokin tuossa lehdessä vain vetoaa enemmän. Mutta nyt siirrun laatuhuumorin pariin, koska telkussa alkaa True Beauty;D

2 kommenttia:

  1. Elle on ihan hirveätä höttöä! Puolet siitä on pelkkää mainosta. Erehdyin ostamaan taannoin ja vitutti vain. Sitä paitsi Ellen tuotteet ovat aina porvariluokkaa ja alkaa ärsyttää kun niihin ei ole koskaan varaa.

    VastaaPoista
  2. Sekin kyl totta ja oon jotenni viime aikoina ollu pettyny lehen vaatevalintoihinkin, ei jaksa enää maksaa moisesta. Tosin sillon ku se alkoi Suomessa ilmestyäki, ni parin lehen jälkeen koin jo ensimmäisen osa tätä: mikä tässä lehessä muka viehättää? -vaihetta..

    VastaaPoista

Just say it..