perjantai 15. tammikuuta 2010

Nokka kohti jyppylää.

Oikein pakkaaminen on hankalaa, yleensä tavaraa tulee aina liikaa mukaan, vaikka sitä yrittäisi kuinka karsia. Itse teen monesti listan, jonka mukaan sitten pakkaan. Tällä kertaa en tehnyt sitäkään ja yritän tässä nyt pikaseen pakata järkevästi. Olen siis lähdössä viikonlopuksi Jyväskylään. Lyhyt reissu, mutta kummasti pikkukassini tuli jo täyteen tavaraa. Jos jotain ostoksia löytyy matkalta, niin saa nähä mahtuuko tuohon. Mutta voisin muutenkin yrittää olla ostamatta mtn, ihan liikaa tullut shoppailtua jo tässä kuussa. Tosin melkein kaikki mitä olen ostanut, on ollut jo entuudestaan hankintalistalla ja nyt olen saanut ne paljon halvemmalla. Mutta ainakin gina pitänee etsiä Jyväskylästä, sillä sitä ei ole täällä.
Mutta rauhallista viikonloppua kaikille, katsotaan tuleeko omasta sellainen;) Jos sitä saisi vaikka ajatuksiaan selkeämmäksi tuon koulun suhteen.

2 kommenttia:

  1. Mun pakkaaminen on hyvin samanlaista. Käyn paljon viikonloppuja Helsingissä, ja aina sellainen tavaravuori mukanani, etten itsekään ymmärrä. :D Viikonlopun nyt periaatteessa pärjäisi muutamalla paidalla ja yksillä housuilla.

    VastaaPoista
  2. Joo no taas kerran sain huomata, että puolet kamoista oli turhia, kuljin lähes koko viikonlopun samoissa leggareissa ja mekossa:D mutta jollain ihmeen kaupalla sain kyllä jo yhden vaatekriisin aikaiseksi lauantaina, ennen ulos lähtöä. on se kumma:D

    VastaaPoista

Just say it..