keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Rakkautta vai ihastusta?

Selailin eilen muutamien nettiputiikkien sivuja, joilla käyn yleensä harvemmin. Löysin muutamat ihanat kengät, toiset olivat vielä melko hyvässä alennuksessa, joten hintakaan ei olisi paha. Samaa ei kai voi sanoa jälkimmäisen parin kanssa.

Mutta siis ensimmäinen pari on Linzie shoesilta (http://www.linzishoes.com/index.php) ja hintaa oli muistaakseni jotain 25puntaa. Kenkä on tietojen mukaan overknee mallia, jota olenkin itselleni kaipaillut. Malli miellyttää silmääni kovasti muuten, mutta korko!?! Olen päättänyt, etten enää ostaisi yhtään piikkikorolla olevia kenkiä, koska niiden ylläpito tulee mielestäni vain aivan liian kalliiksi. Korkolappujen vaihtaminen kun ei ole mitään halpaa puuhaa.. Joten ehkä nämä jäävät sitten siihen ihastusta asteelle, kai sitä on oltava käytännöllinen, kuinka tylsää.

Seuraavat kengät löysin Brandosin (http://www.brandos.fi/) sivuilta, Vagabond osastolta. Päädyin sivulle ainakanaan, kun etsin eräitä toisia Vagabond rakkauksia, mutta niitä ei saanut enää mistään. Näitä kenkiä katsoin oikeastaan kevättä/kesää silmällä pitäen, materiaalina on siis kanvas, joten talvi ei tule kysymykseenkään. No ehkä tuo avoin kärkikin hieman vie talvikäyttö mahdollisuutta. Hintaa näillä on 65ekeä, johon sisältyi siis toimituskulut. Tuntuu vain, että kevät on vielä niin kaukana, että voiko jo nyt päättää? Vagabondille tyypilliseen tapaan, nämähän tulevat loppumaan nopeaan joka paikasta, joten jos ne haluaa olisi kai jo nyt toimittava. Mutta voinko löytää vielä paremmat? Kirjoittelen tällä hetkellä nimittäin listaa siitä, mitä tarvitsen ja aion olla ensi kesänä hurja ja hankkia vain yhdet kesäkengät plus balleriinat/tennarit. Enää en halua yhtään melko kivoja kenkiä kaappiini, itkeä sitten kun niillä ei pystykään kävelemään. Ei nyt aion muuttaa tapojani ja panostaa yhtiin hyviin kenkiin. Kysymyshän kuuluu ovatko ne nämä?


Aion laajentaa tämän ostosten järkeilyn koskemaan kaikkea hankkimaani, tarkoituksena on käydä läpi vaate/kenkä/asuste ja laukku valikoimani, hävittää turhat ja melko hyvät ja saada kaappa täyteen vain täydellisiä yksilöitä. Kuulostaa ehkä utopialta, mutta yritys on ainakin kova. Tällä hetkellä tekemäni lista Needed on melko vaisu, mutta katsotaan, miltä se näyttää sen jälkeen, kun olen siivonnut kaappini ja hävittänyt huonosti istuvat tai muuten epäkelpo yksilöt. Kun joku veisi ne vain vielä puolestani kirpparille, myisi pois ja toisi rahat minulle, hih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..