maanantai 11. tammikuuta 2010

Löytö!

Lauantaina oli pakkanen taas niin kova, että ulkoileminen ei oikein kiinnostanut. Päätimme kuitenkin uhmata ystäväni kanssa pakkasta ja kävimme hieman kiertelemässä kaupungilla. Suurimmassa osassa liikkeistä, missä kävimme, aleprossat olivat ennallaan ja kiinnostus alerekkien tutkimiseen oli siksi nollassa. Jonkin verran kevätvaatteita on jo ilmaantunut kauppoihin. On outoa kävellä yhtäkkiä niin väritulvaisaan kauppaan, talven pikkujoulu hilevaatteiden jälkeen.

Mutta siis Bianco kaikeksi ilokseni oli aloittanut jo -75% alelappujen laittamisen kenkiin, tietysti suurin osa kengistä oli vielä pienemmällä alelapulla varustettuja. Olin käynyt siellä kokeilemassa aikaisemmin konjakin värisiä kiilakorkosaappaita, mutta jätin ne vielä kauppaan harkintaan. Aluksi minua mietitytti hieman, koska toinen varsista tuntui hiukan liian kireältä. Mutta kuten myyjä sanoi, kengät ovat nahkaa ja ne venyisivät hieman. Lauantaina noissa samoissa kengissä oli sitten -50% alelapun sijaan -75%, joten eihän siinä muu auttanut, kuin uusi sovitus ja kengät mukaan. Onneksi ostin ne, sillä jo muutaman päivän kävely on on vahvistanut sen, kuinka hyvät ne ovat jalassa, varsikin on jo löystynyt sopivaksi ja ovathan ne pirun hienotkin:) Kaiken lisäksi kiilakorkosaappaat olivat listallani mitä tarvitsen, entiset kun piti viskata jo roskiin monen urhean palveluvuoden päätteeksi. Välillä on myös kiva hankkia muistakin, kuin mustia kenkiä.

Tänään on taas Lost päivä, niitä onkin viime aikoina ollut useampia. Mutta ei aina jaksa olla ahkerana ja nyt tuntuu, että on semmoinen vaihe, että on muutenkin hieman sumplittava etukäteen, kuinka näiden opintojensa kanssa etenisi. Katsellaan mihin tässä päätyy.

2 kommenttia:

  1. Hienot on! Miekin kävin tänään Biancossa eikä ois pitänyt kun oli sellasia pitkävarsisia nyörikenkiä -50% oisko ihan nahkaa olleet.. mut parkkisakko kummitteli mielessä :( ihan masentavaa!

    VastaaPoista
  2. Siellä oli yhet semmoset eestä nyöritettävät pitkävartiset saappaat -75% sillo lauantaina, mutta kun ne meni nenun eestää!! yhyy. mie oottelen kans josko muutama ihanuus tulis viel isompaan aleen ja kokeilen sitte oisko se rakkautta:) oottaa vaan ihan kiva lasku suutarilta ku piti viedä huoltoon muutama yksilö huoh, miks kenkiä pitää huoltaa:D

    VastaaPoista

Just say it..