torstai 7. tammikuuta 2010

se toimii taas!

Eli netti toimii taas,se päätti eilen aloittaa aivan yllättäen oman pikku lakkonsa, mutta onneksi sain sen toimaan taas tänään pienen suostuttelun jälkeen. Eilinen päivä menikin pitkälti nukkueassa ja illalla menimme sitten ystäväni kanssa herkuttelemaan Amarilloon. Ruoka oli hyvää, mutta ei kuitenkaan samanlaista kuin se joskus ennen oli. Syömästä suuntasimme Makuuniin ja lainasimme Mirrormask nimisen elokuvan. No eihän sitä jaksanut katsoa kuin jotain puoli tuntia, kulutimmekin loppu illan katsellen telkkarista erittäin valaisevia dokkareita:D Kenties jonakin päivänää itse tekisi sellaisen myös.

Täällä on tullut viime päivinä niin paljon lunta, ettö jouduin yksi päivä kirjaimellisesti kaivamaan pyöräni esiin lumipenkasta, meno on siis hurjaa. Tiistaina kävin äitini kanssa kaupungilla, Hyveessä&Paheessa kokeilimme vaahtokarkki kaakaota, slurps! Harmikseni huomasin vain, että himoitsemistani kengistä olivat menneet koot. Ei olisi sittenkään pitänyt jäädä odottamaan suurempia alennuksia, huoh.

Olin sopinut täksi päiväksi treffit toisen Katenkorvat -blogia (http://katenkorvat.blogspot.com/) ylläpitävän tytön kanssa. Ihastuin sivuilta löytyviin rusettikoruihin ja pääsinkin niitä tarkemmin tutkiskelemaan, samalla kun kahvittelimme ja juttelimme niitä näitä. Kotiutinkin ihanan rannekorun, mielestäni minulle sopivat tuollaiset paksummasta ketjusta tehdyt käsikorut. Yritin kuvata sitä moneen kertaan, mutta jostain syystä se ei halunut tulla oikein kuvatuksi, mutta Katenkorvat blogin sivuilla löytyy lisää kuvia kyseisestä korusta. Mieltäni jäi hieman kaivelemaan myös iso kermanvaalea rusettikaulakoru, se olisi niin sopiva piristys mustiin asuihini! Ehkä siis seuraavaksi hankin sen, lisää erilaisiakin oli vielä kuulemma luvassa. Jäänpä siis odottamaan malttamattomana:)
(Löysin ylläolevan rasvan Carlsonin alelaarista, sen pitäisi olla sopiva äärimmäisen kuivalle iholle, eli toivottavasti sopiva siis käsilleni, ne eivät nimittäin tykkää pakkasen kuivasta ilmasta:/)

Hienoa lavastus yritelmää eikö? Mutta joo, kuvat eivät anna oikeuttaan korulle, vaan se on mielestäni vielä suloisempi livenä. Mutta taidan palata Lostin pariin, olen onnistunut pääsemään jo kakkoskauden kimppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..