torstai 28. tammikuuta 2010

Kutsuja ja hairahduksia.

Eilen eräs ystäväni oli luonani kahvilla ja päätimme hänen kanssa ihan pikaseen pistäytä henkalla, siitähän ei tunnetusti seuraa koskaan mtn hyvää. Henkalla oli aletuotteiden hinnat hieman taas laskeneet ja kokeilinkin muutamia yksilöitä. Yksi niistä oli melko kiva, mutta malli ei aivan istunut yläosasta, joten jätin sen kiltisti sinne. Hyvä minä:) No aivan samoin ei käynyt enää kynsilakka osastolla, vaan kotiutin jo pitkään haaveilemani laventelinsinisen kynsilakan. En ole kerinnyt sitä vielä kokeilemaan, joten en tiedä onko väri kynnellä kuinka laventelia lähellä, vai mihin suuntaan se menee. Mutta pitänee illalla ottaa kokeiluun.

Samalla reissulla huomasin jotain mieltäni järkyttävää, mainos ystävämyynnistä! Täällä päin niitä oikeastaan järjestää vain Marimekko, joten yllätys oli siis kova ja varsinkin kun tajusin (jos siis aivan oikein ymmärsin) mukana on kokonainen kauppakeskus kaikkine liikkeineen! Joten kun pääsin kotiin, näppäilin äkkiä sivuston, jolla tuonne voi ilmottautua ja nyt sormet sitten ristiin, että olen 500 ensimmäisen joukossa;) Kivaa vaihtelua olisi arkeen, päästä mukaan tapahtumaan ja ainahan on ihanaa, jos pääsee tekemään halpoja löytöjä ja saa samalla hieman herkkuja.

Tänään on muutenkin ollut aivan loistava päivä! Aamulla sain tietää, että onnetar oli suosinut minua eräässä arvonnassa, yksi tärkeä haastattelu meni minusta ihan mukavasti ja sain tietää opiskeluuni liittyen muutenkin mielenkiintoisen uutisen. Niin ja sain uuden tukan, hih! Nyt vielä saan viettää iltaa hengaillen hyvän ystäväni kanssa,voiko olla parempaa:)

6 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Miekin osallistuin. Ainoo vaan ettei hajuukaan mistä kaupasta sen lipukkeen oisin saanu :D laitoin H&M. Teijakin mainosti ja antoi lappusen.

    VastaaPoista
  3. Myö voidaan mennä sinne porukalla (tottakai me päästään mukaan, koska ollaan niin ihkuja!) ja pukeudutaan niin hienosti, että kaikki on ihan että wauuu x) Välillä on kiva panostaa ja leikkiä huippusuosittua yli-ihmistä. :D
    Sounds like a plan?!

    VastaaPoista
  4. Tosiaan unohin sen osoitteen, piti lisätä lopuks hienosti linkkinä, mutta unohin kiireessä. Mutta laitan sen vielä tähän jos joku sattuukin kaipaamaan eli: www.isomyy.fi/ystavanmyynti

    hei aina on ihanaa, jos on hyvä tekosyy pukeutuu kivasti;)

    VastaaPoista

Just say it..