keskiviikko 24. helmikuuta 2010

We're sorry, but an asteroid has just gone and hit your car.

Eilen kävin hieman nokkaani ulkoiluttamassa ja samalla reissulla pyörähdin myös parissa kaupassa. Vartalovoiteeni alkaa rykiä viimeisiään ja kun silmiini osui tämä pullo, en voinut kuin naureskella höpelönä ja kantaa sen kassalle. Itse rasvaa en ole vielä testannut, koska haluan käyttää entisen loppuun, ettei se jää pyörimään ympäriinsä. Tuoksustakaan minulla ei ole tietoa, koska tässä on fiksu systeemi sinänsä, eli semmoinen foliosuoja korkin alla, näkee onko joku tahmanäppi mennyt kaupassa kokeilemaan. Mutta luotin täysin näiden tekstien voimaan, sillä jos lupaukset ovat tuota luokkaa, miten se ei voisi toimia;)

"not another rough day please, things, alas, can't always run as smoothly as you want. by the way, bad luck on your job loss, your arrest and the recent family bereavement ( the death of a pet gerbil can be so traumatic). but no matter rough your day/week/month/year/life time/afterlife turns out to be, your body can be super smooth thanks to this moisturiser. we're sorry , but an asteroid has just gone and hit your car."

"if a huge meteorite (much bigger than an asteroid) hadn't wiped out the dinosaurs, we'd now also be soothing the dry skin of the average T-Rex. "where have my fingers gone?" God! talk about biting the hand that moisturises you."

Että tarvitseeko edes selitellä noiden lupausten jälkeen, miksi tuote lähti kokeiluun. Ostin samalla reissulla H&M face maskin, naama kun tuntuu olevan ei niin hyvässä kunnossa tämän flunssan jäliltä. Lupaukset eivät olleet yhtä huimaa luokkaa kuin edellisen tuotteen kanssa, mutta ihan toimivalta se vaikutti. Kokeilin ekan kerran siis eilen, tuotetta voisi käyttää viikottain, mutta itse käytän vain tarpeen vaatiessa. Pussi vaikuttaa riittävältä, eiköhän kestäne kahteen kolmeen käyttökertaan. Tuoksu on aivan ihana, johtunee vadelmasta ja granaattiomenasta. Oli siinä muitakin ainesosia, mutta ei nyt muista ja kylppäriin liian pitkä matka. Hintaa tällä maskilla oli 95senttiä, joten ei paha. Näitä löytyi hyllystä noin viittä erilaista. Yllä oleva vartalovoide oli taas Seppälästä ja hintaa 4,95e, samaan sarjaan kuului muitakin tuotteita, kuten kuorintavoidetta ja suihkugeeliä.

Sisäiseen hyvinvointiin kröhöm..lähti sitten karkkikaupasta muutama mini suklaalevy, hintaa näillä oli 10 senttiä kappale. Kaikki ovat tummaasuklaata, mutta kahdessa noista on myös appelsiiniä mukana. Me like a lot, vaikken yleensä olekaan suuri tumman suklaan ystävä. Ehkä näitä voisi murentaa kaakaon tai kahvin sekaan, hmm...

6 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä - menen tyhjentämään karkkikaupan :D
    Niin ja toi teksti... x)

    VastaaPoista
  2. Nuo Anatomicalsit taitaa tulla nyt muotiin purnukoidensa takia :D Uskoisin, että suunnittelussa on ajateltu unisexiä pakkausta, koska ei tollainen purnukka pahalta näyttäisi miehenkään kylppärissä, auton kuvat ja kaek! Riippuu tietty tuoksuuko mömmö yyberkukkaismakealta vai onko sekin yleishyvä sukupuolia suosimatta :P

    VastaaPoista
  3. Hyvä kun huomasit Supi, piti vinkata sulle tummansuklaan ystävälle asiasta:) noi siis tosi minei, mutta oli siel edullisii isompiaki.

    Katja: mie en ollu törmänny aiemmin sarjaan (muista ainakaan) mutta voipi olla et purnukat vie ne suosioon:D uteliaisuus vei voiton ja piti avata purnukka sen verran et pysty tuoksuttelee, melko mieti tuoksu hieman sitruksinen ehkä, mutta mun hajuaisti hieman sekaisin vieläkin nuhan jäliltä. mutta itse tykkään, oppinu taas käyttää noita hajuusteellisia tuotteita.

    VastaaPoista
  4. Ei hitsi, kun alko naurattaa =) Kiitos, tartteski piristystä! Piää varmaan hakee itelleki tuommonen rasva =)

    VastaaPoista
  5. En miekään kaupoissa ennen nähnyt, mutta jo jossain kosmetiikkablogeissa hehkuteltiin pakkausta. Hämmentävää, miten blogien kautta saakin nykyään kaiken "muoti"tietonsa... sopii hyvin, eipähän oo joutunu ihan täysin suoramainonnan uhriks :D tai sit en vaan tajua ja kaikki blogit on jonkun Maikkarin salaliitto.

    VastaaPoista
  6. no siis mie oon ainakin tajunnu jo aikaa sitten, että kyl nää blogit on osa NASAn salaliittoa:D

    Tepa samoin noi voiteet, oikeesti niissä on semmoinen haju joka aiheuttaa hallusinaatioita ja pakottaa sut ostamaan mekkoja! varo vain.

    hmm väsy päivä:D

    VastaaPoista

Just say it..