maanantai 15. helmikuuta 2010

7 things.

Tässä tulee ne aikaisemmin mainitsemani Nellyn kengät, jotka näyttäisivät nyt jäävän luokseni. Tai ainakin pakkasin jo hylkäämäni mekon takaisin palautuspussiin. Pitäisikin viedä muutama paketti postiin, etteivät unohdu liian pitkäksi aikaa eteisen pussiin.

Mutta ensin hieman kenkien yksityiskohtia. Mummoni varmaan rakastaisi minua kovasti, jos tietäisi, että kuvailen kaiken maailman kenkiä häneltä saamani virkatun päiväpeiton päällä, no puhtaathan nuo oli..
Ihanat samettiset kengännauhat, love it! Käytössä tietty näkee ovatko ne miten kestävät, mutta tuntuivat kyllä ihan käytännöllisiltä, mietä nyt hieman menivät välillä kiepille. Pohja on sopivan rouhea, jotta pystyssä pysyy liukkaammallakin kelillä. Materiaali oli sivujen mukaan PU-nahkaa, eli siis mitä?!?

Kengät ovat siis todellakin overkneet (55cm), mutta mielestäni ne sopivat ihan hyvin tällaiselle lyhyt säärisillekin. Kokeilin kenkiä erilaisten vaatteiden kanssa ja mietinkin samalla, että en ehkä itse osaisikaan käyttää niin hyvin overknee saappaita, joissa olisi myös huimakorko ja platformi. Yksi asia, mikä kenkien kanssa pelottaa on että kengät antavat helposti vääriin asioihin yhdistettynä hieman hutsulookin, mutta pitää vain katsoa tarkkaan mitä noiden kanssa käyttää. Melko simppelit vaattteet ovat paras yhdistelmä, mitä olen tällä hetkellä löytänyt. Tänään ylläni oli esimerkiksi leggarit ja tunika ja yhdistelmä toimi hyvin.






5 kommenttia:

  1. Uuh, mii laiks. Overknee-kengissä tosin mulle tulee aina ihan hirveän rivo olo :D

    VastaaPoista
  2. Niin ja PU-nahka on yksi synteettisen nahan alatyyppi. En tiedä mistä lyhenne tulee, hih.

    VastaaPoista
  3. aa okei, kiitos infosta:) pitäny googletella asiasta, että jos hieman infoa löytyis. tosin hyvän tuntuisethan nuo on ja sopivan pehmeet et asettuvat jalkaan hyvin.

    VastaaPoista
  4. Ihanat! =) Mietin, että olis mukava tuollasilla nauhoilla piristää vanhojakin saappaita, ei vaan oo tullu vastaan missään.

    VastaaPoista
  5. nii eihän noikaa oo viralliset kengännauhat, mitkä noissa on. lieneekö missää ees niin pitkii:D sinopeeristä vois sulleki löytyy? ja jopa tiimarissa ollu jonkinsorttisii, en sitte tiiä missä halvin, et kangaskaupat vai missä. tummanliilat ois kivat huoh;)

    VastaaPoista

Just say it..