maanantai 1. helmikuuta 2010

More love to give away?

Taitaa olla kolmas postaus vähään aikaan, kun laitan tänne unelmakenkiä. Tai pohdinnassa on siis, ovatko nämä niitä täydellisiä yksilöitä. Pari kappaletta on ollut overknee saappaita ja sitten yhdet kesäkengät, nyt tulee toiset. Tai kai nämä menevät myös kategoriaan: metsästän niitä täydellisiä mustia "peruskorkkareita".

No nämä eivät ole ihan klassisimmat, joten täyttyykö peruskorkkari osuus? Kuvassa olevat kengät ovat myös vaaleanpunaiset, mutta kenkiä löytyy siis mustinakin Dinskosta. Mutta ne ovat niin suloiset vaaleanpunaisinakin.. Korko on siinä ja siinä hyväksynkö sen, pitäisi nähdä livenä, sillä en halua enää yksiäkään aivan piikkikorkoja. Mutta eikö olekin hieman ihanaa Parikka maista fiilistä? Halvemmalla vain..

Harmi vain, että jok ikinen mahdollinen rakkauskenkä, jonka löydän, on semmoinen, jota ei täältä susirajalta löydy!?! angst.. Mutta eiköhän se true love tule vielä vastaan, ennemmin tai myöhemmin, ei tässä vielä mikään kiire ole:)

2 kommenttia:

  1. Huomasin muuten Elloksen alessa samantyylisiä kenkiä kun nuo pinkit, mutta taisivat olla mustana. Käyhän kattoo, oli tosi edullisiakin =)

    VastaaPoista
  2. kiitos vinkistä, pitää käydä kurkistamassa heti kun kerkiää:)

    VastaaPoista

Just say it..