tiistai 16. helmikuuta 2010

Se lista.

Eilen illalla kävin hieman leikkimässä Polyvorella, koska halusin kokeilla sitä kautta jotain uutta. Eli tarkoituksenani oli kasata teilla kollaasi vaatteista, jotka ovat remontin jälkeisellä The Listalla tällä hetkellä. Kuvissa ei tietty ole luultavasti juuri sitä tuotetta, jonka ostaisin, tai no ihan hyviä vaihtoehtoja kyllä:) Mutta noin suuntaa antavana tämä kollaasi on kyhätty.

Elikkä mitäs siellä listalla olikaan:

1. Unelmien kesämekko, tuossa kuvassa olevassa on kyllä jotain sinne suuntaan. Malli vaikuttaa ihanalta ja kuosi on minulle uuden tyyppinen, hirmuisesti kun pikku kukkaa ei kotoani löydy. Toisaalta olen haaveillut jostain pitsisemmästä, en kyllä tiedä olisiko semmoisessa vaatekappaleessa parempi sitten tunika malli. Mutta kuvan mekko on siis Kappahlin, en tiedä liekö ensi kevään malleja?

2. Tumman harmaa neuletakki, materiaalin pitää olla laadukas, vähintään puuvillaa, mutta ei todellakaan mitään akryylihökötystä. Merinovilla voisi olla myös aika hyvä, oih tai kasmir..Mutta siis melko simppeli malli olisi hakusessa, ehkä mieluummin hieman pitempi. Rento, mutta asiallinen. Etutaskut plussaa..

3. Raitapaita number two. Elikkä omistan yhden raitapaidan, se on melko perinteisen pitkähihaisen mallinen. Nyt haluaisinkin jotain leikittelevämpää, en ole varma olisiko se neule, tunika, teeppari vai mikä. Ylläolevan mekon näin Kappahlissa ja se jäi jotenkin mieleen. Pidän myös ajatuksesta, että raidat ovat hieman vinksin vonksin, tai seassa on erilaisia raitoja ja paksuuksia. Kollaasissa oleva kappiksen mekko/tunika oli vielä mielestäni alle 20ekeä, joten miksi en käynyt ystiksen aikoihin sitä kokeilemassa, kun kappiksessa oli -25% ale kanttiksille?

4. Spagethi olkaiminen toppi, kuvassa ei ole aivan sellainen malli kuin haluaisin. Mutta siis omistan muutaman nirunaru topin, mutta kesän lähestyessä voisi varastoa täydentää yhdellä tai kahdella perustopilla. Yleensä ostan henkan toppeja, joiden hinta pyörii aina 5-10eken väliä. Niitä kun tulee käytettyä paljon, joten ne tahtovat kulua muodottomiksi jo yhdessä kesässä.

5. Kuvasta puuttuu tämäkin vaatekappale, mutta uskokaa tai älkää, en omista yhtään perus mustaa pitkähihaista!! Pitkähihaiset ovat jo vuosia olleet katoava luonnovara vaatekaapissani, neuleena niitä kyllä löytyy. Mutta siis musta peruspaita olisi hyvä monen mekon alle jne. semmoinen siis tarvitaan.

6. Kuvassa ei ole myöskään rintsikoita, mutta sekin puoli kaapissani on viime aikoina käynyt vähiin. Joskus haaveilen sellaisista "multibra" systeemeistä, joissa sai olkaimet kiinnitettyä ehkä noin miljoonalla keinolla. Olisivat kätevät monen alla. Mutta siis tällä hetkellä varastosta puuttuisi ainakin nuden väriset liivit, mieluiten semmoinen malli, jossa olkaimet saisi irti. Sama olisi hieno valkeanakin, mutta ei niin pakollinen. Ja sitten tarvitsisin toiseksi ihan basic liivit, hyvät ja tukevat, en kyllä laske miinukseksi, vaikka hieman hottissöpöt olisivatkin;D

7. Kolmas asia, mikä ei ole kuvassa on sukkikset. No aina tarvitsee sukkiksia, mutta haluaisin erityisesti lämpimät, paksummat, mutta ei pökkelöt, harmaat sukkikset, jotka eivät myöskään nyppyyntyisi. Onko sellaisia olemassakaan? Tykästyin esimerkiksi henkan sukkisteni väriin, ostin siis sellaisen paketin, jossa kahdet paksummat sukkikset, toiset vaaleanpunaiset ja toiset harmaat. Mutta ne nyppyyntyivät jo ekalla käyttökerralla!

8. No listalla onkin sitten kenkiä tästä eteen päin, eli Adidaksen Superstarit. Minulla on ollut muutamat elämäni aikana ja lovetan niitä kovasti. Parhaat tennarit ever ja kestävät hyvin. No nyt haluaisin niistä semmoiset violetit versiot. Olen nähnyt kokonaan violetteja, perus starreja eli musta pohja ja violetit raidat, sekä muutamia muita versioita. Mutta jotkut näistä olisi ihan enemmän kuin kiva kotiuttaa, varsinkin kun nykyiset starini tekevät kuolemaa.

9. Kesäisin kuljen lähes koko ajan ballerinoissa, joten semmoiset pitää taas kesäksi hankkia. Parhaimmillani olen kesän aikana puhki kuluttanut vaelluksillani kolmet ballerinat, joten nämä ovat sellaisia kenkiä, joihin en kamalasti halua tuhlata rahaa. Koska uskokaa tai älkää, näistä kengistä parhaimmat löytyvät yleensä melko halvalla noin 10 ekellä. En siis voi sietää liian kovia tai jäykkiä, niiden tulee olla lutuisia ja tennari tyylisiä. Toisaalta olen miettinyt, menisikö kesällä hieman umpinaisempikin malli,enemmän tennarin näköinen. Pitänee tarkkailla tilannetta keväämpänä.

10. Mustat peruskorkkarit varastostani puuttuvat, tai siis minulla oli täydelliset yksilöt, mutta kokoa liian isona, joten ne menivät äipälle. En usko, että kaipaan näihin huimaa korkoa tai piikkikorkoa. Kenkien pitäisi olla kauniit, mutta semmoiset, joilla jaksaa kävellä. Ei sillä, en kiellä etteikö esimerkiksi Parikan uudessa kevätmallistossa ollut aivan ihanat melkein mustat korkkarit. Niissä tosin oli melkolailla korkoa ja ohut korko, mutta ne olivat vain niin ihanat!! Ja mitä särmää niihin teki ns. valumakuvio, oi joi.. Olivat kenkäni millaiset tahansa sitten, tylsät ne eivät saa olla, jokin ihana juju niihin on saatava.

11. Viimeisenä listallani on tällä hetkellä se ehkä kaikkein epäselvin tapaus. En ole siis aivan saanut rajattua, mitä kaikkea toivon näiltä kengiltä. Mutta siis haluaisin kevät/kesä/alku syksy kengiksi semmoiset, joissa olisi luultavammin kiilakorko, ehka kärjestä avoin malli, ehkä myös takaa.. Nyöritys edessä voisi olla cool, soljet kanssa..väri hmm harmaa? vai sähkönsininen, no joo ne olisi aika hankala yhdistää. Mutta sähkönsiniset kengät olisivat niin ihanat, voisiko ne lisätä kohdaksi numero 12? Kangasta? Nahkaa? en oikein tiedä mitä kaikkea haluan näiltä kengiltä, mutta en halua niiden kuitenkaan olevan överit, sopivasti kaikkea. Tiedän sitten kun näen ne:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..