perjantai 18. joulukuuta 2009

rok my world.

Omistan kolme Tigin tuotetta, yhden näistä olen ostanut jo kerran aikaisemminkin, nimittäin Rockaholicin kuivashampoon. Oikeastaan tämän kyseisen tuotteen takia päädyinkin ostamaan tämän paketin Hair Storesta. Itse siis pidän tuotteesta, tosin olen huomannut hieman vaikutuksen laimenemista sitä mukaa, kun juurikasvuni ja tukkani pituus lisääntyy, mutta kuulunee asiaan. Ennen tätä kokeilin Toni&Guy kuivashampoota ja ei hullumpi tuote sekään. Toni&Guyn kuivashampoo on myös hivenen edullisempi ja sitä saa ainakin Kicks liikkeistä. Kumpikaan tuote ei jätä ihmeellisiä valkoisia vanoja tukkaan (paitsi sitten kun tuote on loppumassa Toni&guy teki sitä enemmän) ja puhtaampi tukka tulee hetkessä. Tietty tulee muistaa, ettei se aivan ihmeitä tee, mutta kyllä tämä Tigi oli pelastukseni kesällä töissä ollessani. Hieman sprayta tukkaan ja vuola olet valmis lähtemään puolta nopeammin istumaan parille terassille ja nauttimaan illan viimeisistä auringon säteistä. Itselläni ei ole kop kop ainakaan vielä sattunut kohdalle itsestään tyhjenevää purkkia, vaikka olenkin pulloa retuutellut ees taas Suomea.
Toinen tuote, josta tuli ostamani paketin myötä vakkari on Rock out Shine Blaster. Lisään sitä hieman muotovaahtoon suihkun jälkeen ja se auttaa tukkaani pysymään paremmin kurissa näin pipo aikaan, saa ne kestämään pitempään puhtaan näköisenä ja tekee tukan paremmaksi käsitellä myöhemmin. Aine on todella riittoisa, sitä menee noin kaksi, kolme tippaa kerrallaan. Joten ei tule kalliiksikaan:)

Paketin kolmas tuote Born to Rock, Leave-In Detangler & Defrizzer on jäänyt minulla vähälle kokeilulle. Laitoin sitä kerran mielenkiinnosta suihkun jälkeen, mikä ei oikein toiminut. Tuote on muistaakseni tarkoitettu tyyliin dager efter tekemään kampauksesi uuteen nousuun. Mutta kuten sanoin, tämä tuote vaatii minulla vielä hieman enemmän testailua, ennen kuin uskallan sanoa tarkemmin mielipiteeni. Niin ja tuotteiden tuoksusta vielä, itse en koe niitä mitenkään dominoiviksi, joten ne menevät hyvin päivittäisessä käytössäkin.

Ehkä joku kerta jaksan muutenkin listata peilikaappini tuotteet, mutta tässä rakkaat Tigini:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..