tiistai 29. joulukuuta 2009

mitä se pukki toikaan?

Joulu on sitten ohi, itselleni taisi tosin jäädä päälle se lusmuillaan olotila. Mutta esittelen tässä seuraavaksi lahjasaaliini, meillä ei siis ole pahemmin tapana ostella lahjoja ja perheen kesken on ollut jo muutaman vuoden ajan tapana arpoa jokaiselle henkilö, jolle kukin ostaa lahjan. Alla oleva tipu kuoriutui siis pikkuveljeni minulle ostamasta paketista, ei ihan perinteisin valinta, eikö totta? Mutta jotenkin pöllön hullutsimmut veivät voiton minusta ensi sekunneilla ja tästä esineestä tulleen yksi rakkaimmista:) Niin se maailma vain muuttuu, en olisi vielä ennen joulua uskonut, että kotiani koristaa yksi Iittalan tipuloista. Olenko siis aikuinen? Vai pikkuvelikö se meistä aikuinen on, kun osaa ostaa tällaisia lahjoja.
Tänä vuonna myös mummo muisti meitä paketeilla, yleensä olemme saaneet siis hieman rahaa aleshoppailuun. Nyt on sitten minullakin oma vatkain, ei tarvitse urputtaa, että kyllä minä leipoisin mutta kun. Koekäyttöön kone ei kyllä vielä ole päässyt, sen verran sai tuota leivontaa harrastaa ennen joulua.

Äiti nappasi minulle tämmöisen koristuksen myös mukaani, se on ostettu joskus aikoja sitten Maailman kaupasta. Meillä käy aika usein näin, että eri tavarat vaihtavat kotia minun ja äitini toimesta. Nyt se (mikä tuollaisen nimi oikein on?)etsii vielä paikkaa kodistani ja roikkuu kiltisti oven karmilla.

Aleshoppailuja tuli kokeiltua hieman, lopputuloksena major ahdistus! Ehkä kaikki aleilut voisi hoitaa netissä, ainakin hennesin nettialessa oli joitakin ihanuuksia joita voisin kotiuttaa. Jopa henkan home puolella oli tällä kertaa jotain mielenkiintoisia yksilöitä, mutta pitää täsä vielä hieman miettiä jaksaako nettimyynnin kanssa alkaa taas kinastelemaan. Ellokselta tuli nimittäin kenkuliinini, kokeilin niitä vasta pikaiseen, mutta taitaa olla hinta liian korkea laatuun nähden. Mutta palailen niihin enemmän, jos ne jostain syystä jäävätkin luokseni asumaan. Mutta siis itse alesta mukaani lähti yksi mekko, kynttilöitä, makusiirappi (vanilja) sekä ripsari/kajal paketti. Ei siis kamalan suuret aleilut ainakaan toistaiseksi.
Tänään sain vihdoin myös Konadini kotiin, tilasimme siis parin ystäväni kanssa kimppatilauksen Saksan maalta asti. Tilaus tuli melko nopeasti kotiin ja kaikki tavarat olivat kyydissä. Stamper oli tosin vaihdettu kysymättä pienestä isoon putkiloon, mutta toiminee yhtä hyvin. Yritänkin keritä kokeilemaan niit mahdollisimman pian. Eilen tuli myös pieni piristys Lorealilta ja esittelen sen sitten,kunhan testailu pääsee käyntiin. Nyt taitaa kuitenkin olla operaatio tortilloja aika, jos sitten vaikka kaivelisi jonkun leffan seuraksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..