sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Dear Santa..

Aloin tuossa miettimään, mitä itse haluaisin pukin minulle tuovan. Kamalan pitkä tuo lista ei taida olla, liekö ihme tapahtunut ja materialismini päässyt laantumaan:D Kollaasi on taas niin kökkö, mutta ei suostunu photari oikeen toimimaan. Pitäs keksii joku helpompi keino tehä noita, ni jaksais useemminkin. En oikeen tykkää photarin kaa kikkailusta, pieni viha-rakkaus suhde meneillään.








Mutta siis jos pukki kuulee niin kiva olisi saada:
-Muumi sarjan joko kannu tai tuo purkki. Menis kumpi koko vain purkista, muumishopista googlailin nuo kuvat, hinta taisi olla melko sama kaikilla noilla tuotteilla n.30-35ekee.
-löysin uudelleen rakkauteni Body Shopin tuotteita kohtaa, joten esimerkiksi vadelma sarja olisi aika kiva lisä peilikaappiini. Joskus syksymmällä katselin myös granaattiomena suihkugeeliä, mutta taisi olla kausituote ja en sitten tajunnut ajoissa itselleni ostaa:/ yhyy!
-lukeminen kelpaa aina! Tällä hetkellä tahtoisin vielä viimeisen osan Stephenie Meyerin kirjan Aamun koi (joo tiedetään, salainen paheeni, leffat ei niin sulata, mutta kirjat oih jokin niissä vain vetää puoleensa:)) Toinen sarja jota aloitin lukemaan on Charlaine Harrisin kirjoittama ja sen perusteella on siis tehty True Bloodia. Siitä ensimmäinen osa jo löytyy, mutta sarjaan kuuluu muistaakseni kymmenkunta osaa, joten vielä riittää tavattavaa. Ainakin englannin taito paranee.
- Dvd:t ovat myös aina tervetulleita, viime vuonna hypähtelin onnesta kun isä oli ostanut minulle Prinsessa Ruususen. Joten kaikki perus Disneyt (Lumikki, Bambi, Pieni merenneito jne) olisivat kiva lisä dvd kokoelmaan, vhs:ssänä ne meillä oli jo joskus lapsena, mutta kun ne katosivat jonnekin. Not like! Kumman kaa boksit olisivat myös piristys samoin kuin Super naturalit, niistä tullut katottua vain kolme ekaa tuotantokautta, joten kaksi odottaisi vielä vuoroaan.
-lahjakortti Ihan kivaan putiikkiin olisi myös hot, siellä on niin paljon kaikkea kivaa aina, mutta ei sitten ole raaskinut mitään kotiuttaa.
Mutta semmoista tuli mieleen, katsellaan nappaako joku pukin korvaan ja mitä sitä sitten aattona paketista kuoriutuu.

Ps.niin ja kaikki kuvat on siis etsitty googlen kuvahaus avulla eri lähteistä,linkkejä nyt ei ole jokaiseen erikseen..



1 kommentti:

  1. ja näköjään sitten kun julkaisee menee kaikki ihan oman maun mukaan sinne minne haluaa eikä yksikään kuva ole omalla paikallaan. kettuileeko bloggeri kenties mulle häh? ehkä pitäisi virkistää muistiaan kuinka kaikki toimikaan kunnolla..

    VastaaPoista

Just say it..