tiistai 27. huhtikuuta 2010

Listalta pois?

Eilen tuli paketti Ellokselta ja nämä paljastuivat sieltä. Tilasin ne jo pari viikkoa sitten, tuotteita oli varastossa, mutta tilaus vain viipyi. Lopulta soitin asiakaspalveluun ja hekään eivät ymmärtäneet miksi kengät eivät olleet lähteneet luokseni. No muutama kliks klaks asiakaspalvelun tätöseltä ja kenkulit lähtivät tulemaan luokseni express kuljetuksena samaan hintaan kuin olisi peruskuljetus maksanut. (Tosin tilasin nämä silloin, kun tarjouksena oli tilaus ilman postituskuluja, niin ja sai vielä -40% alennusta tuotteesta:))


Ne ovat listallani (se epämääräinen selostus kengistä, joista en ihan tarkkaan tiennyt muita yksityiskohtia, kuin kiilakorkot ja nyöritys olisi plussaa:D) Ainakin näin sisällä pidettynä tuntuvat hyviltä jalassa, hinta on aika kohillaan alennuksen jälkeen ja olen kyllä jo hieman ihastunut niihin. Mutta mikä siis mietityttää vielä? Harmaat olisi olleet kanssa hienot, mutta musta on käytännöllisempi.. (Näitä ei siis ollut harmaana versiona, ei hirveästi ole edes vastaan tullut harmaita kiilakorkoja) Mikä vaivaa, piheys iskenyt näin reissun alla??

4 kommenttia:

  1. Hui mikä kanta! :D Meitsi olis noilla varmaan jotain 190cm x) Hyvä alennus kyllä!

    VastaaPoista
  2. Hmm miten musta tuntuu et toi korko ois samoissa luokissa, kun niissä vagabondeissa oli. tai sitten muisti tekee kepposet, mutta kyllä noilla lisää pituutta kertyis;D

    VastaaPoista
  3. Joko päätit kotiutatko sulottaret? ;)

    VastaaPoista
  4. Kovasti haluais ainakin pitää, tänään pidin kotosalla jalassa kun kokkailin ja ei mtn ongelmia. Mutta en ihan 100% varmuuteen oo itteni kanssa päässy, kuitenni reissu eessä ja paljon ihanuuksia sielläkin.

    VastaaPoista

Just say it..