lauantai 10. huhtikuuta 2010

sekametelisoppa.

Vaikka kuvista siltä näyttäisikin, niin ei en ole muuttamassa, ne ovat vain kirppukamoja:D Päätin hieman ekstempore tuossa perjantaina varata itselleni pöydän Areenan suurkirppikseltä, hieman suolainen hinta pöydästä, mutta viimeksi se ainakin kannatti. Kannoin juuri parin kaverini kanssa aiemmin siivoamani kamat varastosta alas ja nyt kämppä on sekasorron vallassa. Pitää hieman tehdä inventaariota siitä, mitä sitä on tullut hävitykseen laitettuakaan. Eilen kävin läpi rakkaat kirjani ja löysin jopa jonkun kirjan mistä raaskin luopua. Kirjat ovat minulle yleensä se asia, joista en luovu viime tingassakaan. Mutta nuo olivat semmoisia kirjoja, jotka eivät vain kuuluneet minun hyllyyni, vaan sopivat paremmin jollekin toiselle.


Muutenkin päivä on ollut melko hidas tempoinen, johtunee siitä, että eilinen kiltti koti-ilta ei ollutkaan ihan kiltti koti-ilta:D Mutta se mikä ei parane pakastepizzalla, niin ei millään. Ja eiköhän tuo väsymys väisty, kun aurinkokin niin helottaa (oli siitäkin kiva kuva, mutta kone päätti ettei ole niin kiva ja tuhosi sen:/). Harmi vain, että eräs ihminen sai minulle päähän mielikuvan minä ja siideri rannalla:D eipä sitten yhtään tekisi mieli, ei saa sanoa mtn ääneen auringosta, terasseista ja siiderin suhinasta!

Voi mieleni tekisi niin erästä asiaa, mutten oikein tiedä kuinka jatkaa sen "metsästystä", tyhmä kun ei katso ikinä opi, kuinka pitäisi toimia tällaisissa tilanteissa. Ehkä sitten tulevaisuudessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..