keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Oranssi päivä.

Kotona oltas taas ja bloggeriinkin pääsee:) Tuli käytyä porukoilla kyläilemässä, niin ei taas noita päivityksiä siellä kehdannut tehdä. Mutta nyt esittelyyn hieman kosmetiikkaa, jota sain äidiltäni ja jotain muuta, mitä itse jopa hankin.

Ensimmäisenä vuoroon tulee kaksi naamarasvaa, toinen on Herbinan rauhoittava kosteusvoide, jonka luulen olevan tällä hetkellä hieman liian raskas minulle. Toinen on Vichyn Aqualia Thermal Mat voide, jota olen kerinnyt testaamaan kerran. Ainakin sen perusteella, mitä voin sanoa, tuote on riittoisa, antaa kivan mattapinnan iholle ja koostumus vaikuttaa iholleni sopivalta. Molemmissa iso plussa pumppupullosta, se on vain niin helppo tapa käyttää rasvaa.

Sitten hieman hiustuotetta, eli Nivean hoitavaahto tuuheutta kaipaaville hiuksille. Eli laitetaan tukkaan sen pesun jälkeen, annetaan vaikuttaa minuutti ja huuhdellaan pois. Tässä myös kätevän oloinen pakkaus, mutta katsotaan, onko tämä tuote liian hoitava minulle.

Deodorantti Nuxelta, tässä ei ole ollenkaan alumiinisuoloja, minkä pitäisi olla hyvä hyvä kainalon herkälle iholle. Sitruksinen tuoksu, mutta kokemusta tästä ei siis vielä.

Vielä yksi Nivean tuote mukaan, natural beauty kosteusvoide. Koostumus on hieman hassu, siinä on pikku hileitä seassa, tarkoituksena kai siis edistää ihon heleyttä. Luultavasti tämä tuote on paras meikin alla, sillä pelkästään laitettuna epäilyttää ainakin vielä, tuleeko naamasta saman näköinen kuin Twilightin vampyyreillä auringossa:D Mutta tämä saattaa olla loistotuote, käytettynä samaan tapaan, kuin ihon heleyttäjää (oli ainakin ennen Lumenella valikoimissaan) käytetään, eli meikkivoiteen kera.

Sitten vielä kynsilakka kokoelmani uusin jäsen, eli Rimmelin nro265 Pop! Väri levittyi todella hyvin ja jo ensimmäinen kerros oli niin peittävä, ettei toista tarvinnut ollenkaan. Hmm no jso mattalakkaa haluaa laittaa päälle, ehkä sitten harkitsisin, kun se hieman "syö" tuota pintaa.. Ihanan kesäinen fiilis tuli tuosta ja se näyttää varmasti vielä paremmalta, kunhan ensin hieman ruskettuu.
Päädyin myös ostamaan Katjamarialta pari uutta roseringiä, himo iski tuossa joku aika sitten, kun halusin hieman väriä pukeutumiseeni. Joten kaksi uutta kevätrakkauttani, vihreä ja keltainen rosering. Helppo tapa piristää tylsää asua, joten suosittelen! Ja onhan ne vain niin suloisia, että huoh, tänne kaikissa väreissä kiitos;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..