maanantai 12. huhtikuuta 2010

Kirppumaratoni.

Tänään pidin pienen kirppismaratonin, kuusi niitä sitten kertyi yhteensä. Mutta hauskaa oli ja en olekaan aikoihin tehnyt kunnon kierrosta. Tällä kertaa tein myös paljon löytöjä, yleensä löydän korkeintaan pari tavaraa reissuillani, max. Mutta pieni esittely lienee paikalla, kuvissa myös jo tutummaksi tullut vanha tuttavuus, arska! Oi kun se on jaksanut paistaa tänään niin ihanasti, melkein olisi voinut aloittaa jäätelökauden!

Tämä mekko löytyi Kontista, missä hinnat ovat yleensä melko kovat. Jostain syystä Kontissa minulle iski keltainen vaihe ja kokeilin vain kaikkea keltaista. Yhdet ihanat avokkaat jäivät hieman kutkuttamaan mieltä vielä, mutta niiden koko hieman epäilytti minua. Rakot kun ei ole kivat. Mutta niin mekko on siis Seppälän mallistoa, varmaankin uusi tai kunto ainakin vastaa uutta ja hinta oli 5ekeä. Harvoin maksan kirpparilla mistään viittä euroa, mutta tämä lähti kuitenkin mukaan piristämään vaatekaappiani.

Minulla on oikeastaan joka päivä käytössäni henkan harmaa pitkäneule, aika samanvärinen kuin alla oleva, mutta pitkillä hihoilla. Pelkään sen pikku hiljaa kuluvan puhki, joten hankin sille kaverin. (listallani oli tummanharmaa neule, mutta sitä odotellessa vaaleanharmaa on myös kiva) Tuote on 100% puuvillaa, kaappiini en haluakaan enää mtn höttökamaa ja alunperin tämä on Ginan vaatteita. Hintaa oli 3,50ekeä ja kunto todella hyvä, tuoksuukin juuri pestylle:) Malli on hauskan rento, hieman laatikkomalli (vyöllä toki voi kuroa istuvamman jos tahtoo) ja juuri sopivan pitkä lämmittämään kylmemmilläkin keleillä.

Yksi hamonen lähti myös mukaan eurolla, sitä en jaksanu vain kunnolla kuvata. Musta kangas vaaleilla kukkakuvioilla ja hieman pitsiä hameen helmassa ja ylempänä. Kuvia en myöskään muistanut ottaa Iittalan punaviinilasista (olen haaveillut Essence sarjan laseista, nyt minulla on sitten yksi, eikun lisää pongailemaan) tai Eppu Nuotion kirjasta. Kirja oli euron ja lasi 1,50.

Ja viimeisenä esittelyyn löytämäni tummansininen (joo vaikka kuva ei niin anna ymmärtää) puuvilla takki. Todella siisti yksilö tämäkin, hauskat painonapit, hieman tuollainen farkkutakki mallinen, rento ja käy yhteen monen kanssa. No ei ehkä mekkotakki, tai eihän sitä tiedä ennen kuin kokeilee. Takista olisi saattanut mennä kokoa pienempi, mutta mahtuu jotain allekin jos tahtoo, ei niin nökönuukaa tuollaisessa mallissa. Hintaa takilla oli euro.

Niin ja sitten myöhemmin tapahtunut tarkempi tarkastelu osoitti takin olevan ihan laatutuote, hih hih.


Joten todella hyvä reissu kaiken kaikkiaan, ainakin minusta. Ei mennyt paljon rahaa ja sai vaikka mitä kivaa. Hieman mietityttää ne keltaiset avokkaat, mutta ehkä ne eivät vain olleet minua varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..