sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Caramel lips.

Viikonloppuni ei aivan sujunut alkuperäisten suunnitelmieni mukaan, mutta hyvä viikonloppu se oli joka tapauksessa. Lauantai-illan suunnitelmat muuttuivat tyttöjen illasta peiton alla leffojen katseluksi, ei niin vapaa ehtoisesti, mutta muuten on ollut hauskaa. Naureskelua, hyvää ruokaa ja aurinkoa, joka teki tänään come backin. Kun aurinko paistaa, ei jaksa jäädä murehtimaan tapahtuneita, vaan jotenkin silloin keskittyy helpommin asioiden positiivisiin puoliin:)

Mutta esittelen nyt taas kerran hieman kosmetiikkaa, jotka hankin loppuviikosta. Yleensä ostan todella harvoin mtn, mutta joku aika sitten päätin, että nyt on aika pistää varastoni kuntoon ja ajantasalle, sillä ei tästä enää nuorruta ja kaikki keinot alkavat olla tarpeen;D Sitä paitsi, jos on ollut käytössä sama puuteri ja meikkivoide jo kuusi vuotta, ehkä on aika uusia ne, vaikka lopussa eivät olisikaan. Iho ei oikein tykkää.. Listallani on vielä muutam asia, jotka pitäisi hankkia, mutta pikku hiljaa, haluan hankkia kerralla kunnolliset. Noiden listojen pitäminen helpottaa kyllä kummasti elämää, alkaa miettiä enemmän mitä sitä oikein tarvitsee ja hankkii mieluummin sen, kuin miljoonannen mekon:D

Meikkivoiteen kanssa menin helpoimman kautta, eli hankin täsmälleen saman stickin, kuin minulla oli aikaisemmin eli Max Factoryn pan stik. Minusta se on vain niin helppokäyttöinen, riittoisa ja kun olen siitä jo löytänyt sen oikean sävyn, niin ei tarvitse sen kanssa kikkailla. Kesällä käytän tosin tummempaa meikkivoidetta niinä harvoina kertoina kun sitä laitan, silloin käytössäni on Joe Blasco. (joo ja en muista oikeinkirjoitusasua:D) Puuteriksi olin jo hetken kaavaillut tätä MSCHIC:hin kivipuuteria, koska samalta valmistajalta minulla käytössä oleva mineraalipuureri/korostuspuuteri (?) on ollut hyvä ja tämä oli nyt tarjouksessa Seppälässä vain 7.95!

Kaverini toimii Oriflamen myyjänä ja päätin tehdä pitkästä aikaa pikkuisen tilauksen sinne, edellisestä onkin hujahtanut jo muutama vuosi. Äipälle tilasin yhden shampoon, mutta sitä en tänne jaksanut kuvata. Itselleni tilasin tämän suihkugeelin ja tuoksuna on mango&yoghurt. Tätä tuotetta en varsinaisesti tarvinnut, mutta se oli todella edullinen, joten olinpas pahis hi hii.. Hintaa oli jotain 3,50ekeä ja pullo on todella iso, olikohan 500ml.

Oikeastaan koko Oriflamen tilaus lähti käyntiin tästä tuotteesta, eli se on muunnelma yhdestä Oriflamen klassikkotuotteesta kautta aikojen. Ihme voide, jota pystyi käyttämään ties miten, en nyt muista, mutta itse tilasin ihan huulirasvaksi. Tuoksuna siis caramel ja oi voi kun se aiheuttaa addiktiota ja huulien lipomista;)
div>

4 kommenttia:

  1. Kiva kuulla että on hyvä mieli ja parempi olo :)

    VastaaPoista
  2. hmm tää ihanuus hävitti supi sun kommentin bittiavaruuteen, mutta joo olo alkaa olla normi. toi sama oli mulla alkuviikostaki pari päivää, en oikein ymmärrä enää:/ sormet ristissä et jäis tähän:)

    VastaaPoista

Just say it..