keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Hunting

Naamarasvani/kosteusvoiteeni alkaa vedellä viime tippojaan, joten minun piti aloittaa taas se oikeanlaisen rasvan metsästys. Talvella minulla oli hieman rasvaisempi versio ja tiedän, että kesäksi tarvitsen ohuemman. Yleensä käytän melko kevyitä rasvoja vuoden läpeensä, mutta viime talvi oli poikkeus.

Jos budjetissani olisi ollut ylimääräistä semmoinen 50-70ekeä, olisi minulla ollut tiedossa takuuvarmat rasvat. Olen löytänyt kaksi rakkaustuotetta, jotka molemmat sopivat iholleni kuin unelma. Toinen on Yves Saint Laurentin Hydra Feel (jos en ihan väärin nimeä muista) ja toinen on Chanelin Hydramax (tai vastaava) rasva. Molempien koostumus on juuri oikea, tuote todella riittoisa ja iho tykkää! Jälkimmäinen tuli minulle hieman vahingossa tutuksi, sillä etsin tax freessä tuota Yvesin rasvaa, mutta sitä ei siellä ollut ja tuota Chanelia suositeltiin vastaavana tuotteena.

Joitakin tuotteita katseltuani, päädyin tähän Garnierin rasvaan. En todellakaan ole mikään himovertailija, vaan haluan löytää melko nopeasti itselleni tuotteen tai muuten se jää kokonaan ostamatta. Mutta siis, tämä on tarkoitettu herkälle ja kuivalle iholle, toinen vaihtoehto oli muistaakseni normaalille ja sekaiholle. Olen aina hieman kahden vaiheilla, kun pitää valita sopivaa rasvaa, että mikä olisi se omalle iholle sopivin..vaikeaa!! Kokeilin rasvaa testeristä kädelle ja tämä on koostumukseltaan juuri oikeanlainen, sopivan kevyt ja imeytyy nopeasti. Mukana on näköjään ruusuvettä ja vitamiini E:tä. Tämän kosteuttavaa tehoa on testattu erityisesti pohjoismaiselle iholle, joten lupaavaa. Ruusu-uutteen pitäisi pehmentää ja rauhoittaa ihoa, karitevoin ravita sekä E-vitamiinin toimia antioksidanttina. Lupaa siis montaa asiaa ja ainakin tuo koostumus piti paikkansa, iho ei tunnu rasvaiselta tämän jälkeen. Tehon ja sopivuuden omalle iholle näkee tietysti pitemmän ajan päästä, mutta olen ihan myyty kokeilemaan. Niin ja tämän pitäisi sopia aamu ja ilta käyttöön, itse en siis jaksaisikaan hankkia erikseen päivä ja yövoidetta, joten bra bra. Hinnalla tuote ei myöskään ole pilattu, 5.95ekeä, joten ei paha, jos tuote ei olekaan niin mahtava, vaan haluaa hankkia toisen. Mutta annetaan tälle kuitenkin ensin mahdollisuus, ennen kuin moisia alan pohtia.


Tänään oli taas mahti aurinkoinen sää ja sitä piti juhlistaa mekkoilemalla avokkaiden kanssa ja ostamalla kesän/kevään ensimmäinen jäätelö! Kokeilin uutta jäätelömakua, piparminttua ja tykkäsin, vaikken piparmintun suurin ystävä yleensä olekaan.


2 kommenttia:

  1. Mulla on kanssa tätä. Vaikuttaa ihan hyvältä parin viikon kokeilun jälkeen. Plussaa söpöstä purnukasta ;)

    VastaaPoista
  2. Jei kiva kuulla:) joo siis kyl mieluummin tahtoo pinkin purkin kuin sen vihreen:D

    VastaaPoista

Just say it..