maanantai 26. huhtikuuta 2010

Vierailulla aarreaitassa.

Aurinko paistaa niin ihanasti ja siitä on saanut nauttia jo koko päivä, eikä edes tuule kylmästi! Oih ei tätä hehkutusta voi vain lopettaa. Auringon myötä jäätelöhimo iski, mutta onneksi pakastimesta löytyi vielä hieman Pirkan Mansikkajuustokakku jäätelöä, namiskaa! On muuten aika hyvä vastustaja Ben&Jerrysin vastaavalle..

Lämpimän sään innoittamana kävin myös mummoni luona kyläilemässä ja tälläkin kertaa aarreaitasta lähti hieman asioita mukaani. On se ihanaa, kun mummo tekee kaikkia löytöjä puolestasi ja sitten kaiken päälle ne sen omat vanhat ihanuudet. Nyt mukaani lähti hieman pitsiä, mummoni 40 vuotta vanha pitsikaulus (on muuten kuin uusi!), kynsikkäitä (kyllä ne kylmemmät kuvauskelit taas sieltä saapuvat),pitsikoristeltu aluslakana kirjailuineen, pari pöytäliinaa ja vielä viimeisenä raitapaita. Eli paljon! Kaikille en ole ihan vielä keksinyt lopullista käyttötarkoitusta, mutta eihän aina aarteen nähdessä voikaan tietää:)


Tänään kävin hakemassa myös yhden paketin postista ja nyt on käynnissä suuri pähkäily siitä, jääkö paketin sisältö haltuuni vai ollako hurja ja lähettää se takaisin, vaikka olen jo hieman ihastunut;)

2 kommenttia:

  1. Oho, kuulostaa aika namilta jädemaulta! Miulla ei tietenkään oo pakastinta siellä uudessa kämpässä niin pitää kerralla taas syyä kaikki ;D

    VastaaPoista
  2. hih tai tuot naapuriin säilöön, Mirzu kans rohkeena jätti tänne säilöön omansa tiramisun, mutta en oo koskenu:) (johtunee ettei ihan mun maku;D)

    VastaaPoista

Just say it..