maanantai 5. huhtikuuta 2010

100/365

Pääsiäinen on sujunut melko rennoissa merkeissä, ensin hieman juhliessa kaverini synttäreitä ja sitten illanistujaisissa, loput päivät ovat menneet rentoillen kotona ja hieman ulkoilun merkeissäkin. Ajatuksenani oli kirjoittaa jotain speciaalia, näin pääsiäisen kunniaksi, siksi että tämä on sadas kirjoitus ja ehkä hieman siksi, että olen nyt kirjoitellut vuoden ajan tänne. Mutta suunnitelmat muuttuivat, enkä saanut aikaiseksi mtn erityistä. Asukuvia en jaksanut ottaa (hmm olenko muka koskaan tehnyt niin;D) ja kamera on muutenkin pysynyt omassa pussukassaan. Hieman olen kokkaillut, mutta niistäkään ei oikein postausta syntynyt. On ollut ihana viettää pääsiäistä ihan vain olemalla ja samalla hieman pohtimalla tulevia suunnitelmia. Viimeisen vuoden aikana olen käyttänyt noiden asioiden pohtimiseen enemmän aikaa, kuin ehkä koskaan ennen. Mutta joskus senkin aika on. Joten teenkin näin, annan teille pari vinkkiä siitä, mitä viimeisenä vapaana voisi vielä tehdä.

Eilen katselimme ystäväni kanssa pari leffaa, toinen niistä oli ihan mielenkiintoinen tapaus, ei täydellinen, mutta hieman erilainen. Eli jos leffaa haluat katsoa, voinen suositella Paul Coelhon Veronika päättää kuolla. Vaikka nimi voisi antaa hieman synkeitä viboja, en kokenut sitä leffaa katsellessani, enemmänkin toiveikkuutta.

Toinen jatkuu samalla linjalla, eli jos aikaa onkin paljon hukattavana, eikä pelkkä leffa riitä, voisin suositella sellaista sarjaa kuin Vampires diaries. Sitä pystyy katsomaan ainakin fin-tv:llä, mutta löytynee muualtakin. Ei mtn henkevintä tuotantoa, mutta sopivaa ajanvietettä, jos ei halua liikoja pohdiskella. Twilight vibat taattuja;D

Kolmanneksi voisin suositella erästä kappaletta, jota olen kuunnellut melko paljon viimeaikoina repeatilla, eli Avril Lavinen Alice. Mutta siinä on hieman asioita, joita itse olen pääsiäisen aikaan puuhaillut, ehkä niistä löytyy sopiva vinkki jollekin muullekin, ehkä ei, mutta joka tapauksessa hauskaa Pääsiäistä vielä kaikille näin viime tingassa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..