keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Tsek the list.

Tein helmikuun puolessa väliä listaa vaatteista/kengistä, joita tunsin tarvitsevani. Tarkoituksenani oli seurata tuota listaa, jotta pystyisin välttämään mahdollisimman hyvin noita heräteostoksia ja ajatuksia. Kirppislöydöt päätin jättää omaan lukuunsa. Nyt ajattelin, että voisin hieman tarkastella tuota listaa uudelleen, mitä sieltä olen löytänyt, onko mieleeni tullut jotain uutta, mikä puuttuisi listalta ja olenko tehnyt listan ulkopuolisia ostoksia.

Ensinnäkin listalta olen löytänyt seuraavat vaattet: yhdet rintaliivit (tosin minulla on tässä välissä hajonnut parit, joten tarvinnen edelleen ainakin kahdet uudet), raitatunika (hankin omani ginalta, hieman olen miettinyt jälkikäteen olisinko pystynyt vielä parempaan..) ja viimeisimpänä kesämekko, mikä kotiutui gardenicin mallistosta henkalta tänä maanantaina. Mutta koska tykkään niin paljon mekoista, saattanen harkita toistakin, jos löytyy aivan erityylinen, mutta niin minun näköinen. Jadenvärinen mekko sai minut kaipuuseen.. Eli ei kovin montaa löytöä ole vielä tullut.

Sitten niihin mitä listaltani edelleen löytyy, uusia ei oikeastaan tullut mieleen. No tajusin kyllä, että tarvitsisin paljon työvaatteita, mutta ne hankinnat ovat oma lukunsa mm. hintojen takia. Eli tarvitsisin edelleen parit rintaliivit (mieluiten ne multitoiminnolliset ja sitten basic), ballerinat, super starit (jäänee syksyyn ja Pariisiin), mustat peruskorkkarit (saisivatko ne olla harmaat, sillä löysin niin täydelliset yksilöt vagabondilta. Olisi niitä mustana, mutta ne on vaan enemmän mun näköiset harmaana) kiilakorko en oikein osaa päättää mitä kaikkea haluan kengät (:D), musta peruspitkähihainen, sukkikset/sukkiksia, tumman harmaa neuletakki ja spagethi olkaiminen toppi.

No sitten ne lipsahduksen listan ulkopuolelle, eli: kirpparilta löytyneet Marimekon mekkopaita sydeemit x2, hinta oli yhteensä muistaakseni noin kymmenen ekeä. Hörhelökoristeinen liivi henkalta, pitsiolkain koristeinen teeppari, sama paikka, 2x henkan puolipitkällä hihalla olevat paidat, musta mekko (tuli sen tarve hieman yllättäen..) ja sitten viimeisenä henkan sininen teeppari/mekko/tunika systeemi. Hieman liikaa noita heräteostoksia ollut, joten pistän listan tarkempaan syyniin jatkossa, se olkoon tämän tutkailun tulos! Olen kyllä ylpeä jossain määrin, koska tilasin henkalta tänä aikana ison kasan erilaisa mekkoja, Sonielin vaatteita yms, mutta palautin ne kiltisti, jos eivät olleet täydellisiä tai sopineet listaani. Tosin kaikki nuo heräteostokset ovat olleet kovassa käytössä, näin vielä puolustellakseni itseäni;) Aina ei tiedä tarvitsevansa jotain, ennen kuin se tulee vastaan kaupungilla, hih:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..