keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

flower power

Nyt sitten esittelyyn se henkan gardenicin mekko, jonka kelpuutin mielelläni kotiini. Tänään kun kurkkasin henkalle, olivat nuo menneetkin yhtä kappaletta lukuunottamatta, joten onneksi näin ne heti maanantaina. Mutta siis, sanotaanko, että ihmiset jotka tuntevat minut, eivät ehkä uskoisi näkevänsä minun päälläni näin kukkaista ja hmm hempeää vaatetta. Tosin tyylini on hieman pehmennyt viime aikoina.

Mekossa on siis kahta erilaista kangasta, etu- ja takaosassa pientä kukkakuviota ja sivuilla isompaa kukkakuviota. En uskokaan, että mekko olisi yhtä ihana, jos se olisi kokonaan samasta kankaasta, luulen, että saisin yliannostuksen hömppää siinä vaiheessa:D

Kangas on 100% luomupuuvillaa, laskeutuu juuri oikealla tavalla ja on ihanan ohut (ei kuitenkaan vilauta läpi). Pituus menee mekosta tai sitten tunikasta, kuinka vain tykkää. Iso plussa sivuilla olevista jättitaskuista, me like it! Taskut mekossa/tunikassa aina plussaa!

Kuvailin vanhempieni luona mekkoa ja huomasin vasta kotona, miten aurinko oli salakavalasti hiipinyt kuviin ja tehnyt mekosta laimean värisen, mutta sitä se ei siis ole. Niin ja en todellakaan valita, että aurinko on alkanut taas näyttäytyä. Eikä tuo loskakelikään niin paha ole, kun olen luonut taas uudelleen suhdetta kumppareihini. Oikeastaan ne menevät yhteen aika monen kanssa melko kivuttomasti. Niin ja tänään oli kevättakin eka ulkoilutuspäivä ja oih onneksi päätin pitää sen.

1 kommentti:

Just say it..