keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Ostoksilla omassa vaatekaapissa vol.2

Tein aiemmin postauksen, jossa esittelin parit kengät, jotka löysin uudelleen kaapistani. Mutta ei kenkiä silti voi koskaan olla liikaa! Seuraavaksi esittelen teille kahdet lisää, toisia olen tälläkin kertaa pitänyt pari kertaa, toisia en vielä harmikseni kertaakaan.

Ensimmäisenä olisi vaaleanpunaiset sandaletit, joihin ihastuin jokunen vuosi sitten Seppälän loppualessa. Kengät olivat ehkä hieman isot ja teetin niihin muutaman lisäreiän suutarilla, jotta ne pysyisivät paremmin jalassa. Kokeilin niitä nyt uudelleen vaatekaappini siivous vaiheessa ja ne vaikuttivat oikean kokoisilta, joten en raaskinut hävittää niitä. Mikä on sinällään hassua, koska minusta olen nykyisin joutunut hankkimaan kokoa pienempiä kenkiä, kuin aiemmin.

Simppeli malli, kauniit yksityiskohdat edessä: rusetit ja pienet aukkoleikkaukset. Korkoakaan ei ole paljon, joten potentiaaliset yksilöt, missä siis juhlat? Niin ja kesä!;D

Toiset kengät ovat myös ylläri ylläri loppualesta, mutta tällä kertaa Ellokselta. Hankin nämäkin jotain pari vuotta sitten, silloin tämän tyylisiä kenkiä ei juuri ollut ja erikoinen korko mietityttikin aluksi. Edessä oleva platformi tekee niistä mukavat jalassa ja korkokin on todella tukeva. Kiiltonahka on kiva erikoisuus, mutta siinä näkyy valitettavan helposti kaikki kolhut, joita varsinkin korko tykkää ottaa. Miksi pitää olla koroille kaikkia tappomasiinoita, kuten kivetyksiä, ritilikköjä, kovia katuja.. lista on loputon.

Juuri tuo outo korko tekee mielestäni näistä kengistä mielenkiintoisemmat. Ihanaa myös, kun on kunnon solki, eikä mikään pikkupiiperrys!

Mutta kaikessa yksinkertaisuudessaan, siinä olisi taas muutama pari kenkiäni. Niin ja hinnat olivat molempien osalta muistaakseni 10 eken hujakoilla, vaaleanpunaiset saattoivat olla hieman alle ja mustat hieman päälle. Melko edullisia siis, siksi minulla kai noita kenkiä onkin, kun en malta ohittaa noin hyviä tarjouksia. Viime aikoina olen kuitenkin oppinut hillitsemään sitäkin puoltani aika hyvin. Ja nainen tarvitsee paljon kenkiä, kyllä ne miehetkin ostaisi yhtä paljon, jos heilläkin olisi valikoima näin laaja! Olen ihan vakuuttunut asiasta, hih.





2 kommenttia:

  1. Heippa, tervetuloa blogiini H&M 50 euron lahjakortin arvontaan :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä, pitää käydä tsekkaamassa:)

    VastaaPoista

Just say it..