maanantai 29. maaliskuuta 2010

maanantait on niin maanantaita..

Viime perjantaina tuli ilmoitus henkan paketistani, mutta kerkesin hakemaan sen vasta tänään. Kahlasin läpi loskan ja veden postille, mutta harmikseni gardenic oli pienoinen pettymys. Avattuani paketin huomasin, että tilaamaani sinistä mekkoa ei ollut siellä ollenkaan. Tilausselosteesta selvisi, että se oli loppuunmyyty..Hieman omituista vain, että ilmoitusta ei tullut aiemmin siitä ja tilasin sen kuitenkin samana iltana kun se nettiputiikkiin ilmestyi. Myös toinen mekko, jonka olin tilannut jo muutama viikko sitten, olikin yhtäkkiä loppuunmyyty. En oikein aina ymmärrä, miten ne tuotteet sitten loppuvat, tuota sinistä mekkoakin sai vielä tilattua viikko sen jälkeen, kun itse tein oman tilaukseni, mutta kuitenkin se olikin loppuunmyyty. Myydäänkö niitä hieman yli varastotilanteen? Harmittaa todella paljon ja päätinkin nyt pitää kunnon tauon henkan nettimyynnistä.

Toinen mekko, jota kyttäsin gardenicista tuli jopa kotiin asti, mutta ei vastannut yhtään odotuksiani. Väri oli oranssisempi kuin luulin, ei mikään kunnon punainen. Eikä viimeistely mielestäni ollut kaikkein laadukkaimman näköistä, jotenkin halvan oloinen. Joten tämä mekko lähtee sitten takaisin, ehkä ennakko odotukset olivat vain liian kovat.

Matkalla postiin poikkesin myös paikallisessa henkassa, koska huomasin, että sinnekin oli saapunut muutamia gardenicin vaatteita. Siellä oli eräs mekko, jota olin silmäillyt hieman jo aiemmin, mutta joka oli myös loppuunmyyty nettiputiikista, ennen kuin selvisin sen luokse asti. Mutta esittelen sen ihan erillisessä postauksessa, jotain hyvää siis gardenicistakin löytyi:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..