perjantai 12. maaliskuuta 2010

shoe lover

Mitä muut edellä, niin pienet perässä. Muutamista blogeista on voinut bongata Brandosin järjestämän kisan, jossa esittelemällä blogissasi sivuston lempparikenkulisi, voit voittaa 90eken kenkälahjakortin nettikauppaan. No joten miksi ei. Yksityiskohtaiset ohjeet kilpailuun löytyy Brandosin kenkäblogista, itse taidan olla vain sen verran palikka, etten saanut silti kaikkia haluamiani kuvia kyseisestä tuotteesta liitettyä tähän postaukseen. Mutta niitä löytyy siis lisää Brandosin sivuilta, jossa myös tarkemmat hinta ja tuotetiedot.

Kengät Brandokselta!
Vagabond: Dynamic - Brandokselta

Brandosin ihanuus on mielestäni se, että tilauksiin ei tule toimitus eikä palautus kuluja, how sweet is that?!? Joten ei tarvitse pelätä, että vähät pennosetkin hukkuisivat sinne. Mutta miksi nämä ovat siis lemppari kenkulini, no eikö jo kuva kerro kaiken? Kiilakorko, ihana nyöritys edessä, mutta kuitenkin sopivan simppeli malli, koska kesää kohden itse pukeutuminen alkaa olla rönsyilevämpää ja värikkäämpää. Toisaalta nämä on helppo yhdistää osaksi minimalistakin asua. Ne vain sopivat mielestäni kaiken kanssa yhteen. Ja koska materiaali on kanvasta, en usko, että tulisi ongelmia hankautumien takia. Itse mietin sitä puolta tarkkaan, sillä olen niille super altis, varsinkin jos kengissä on tarkoitus hilpatella avojaloin. Mallista olen nähnyt myös vaalean version, mutta jotenkin musta olisi itselle se paras ja ainoa oikea väri. Huoh kuolaus jatkunee, vielä olisi kokoja..



”Olen mukana kilpailussa, jossa voit voit voittaa 90e kenkälahjakortin BRANDOS.fi -nettikenkäkauppaan.Kilpaile täällä”.

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, eiku heti osallistumaan :)

    VastaaPoista
  2. welcome, ite kans huomasin joku päivä sitten jutun, mutta unohin ja onneks luin supin päivityksen ja muistin sen taas:D kenkii kenkii kenkii!!:D ne bellat muuten niin siun näköset!

    VastaaPoista

Just say it..