maanantai 15. maaliskuuta 2010

waiting for the sunny days.

Perjantaina olin ystäväni synttäreillä ja ehkä tavallisesta poiketen, lähdinkin itse sieltä muutaman lahjuksen kera. Ystäväni innostui siis käymään läpi kosmetiikka/hajuste varastojaan ja antoi meidän käydä ne läpi, jos löytäisimme jotain itsellemme. Voitte vain kuvitella, mikä kuhina laatikon ympärillä oli meidän naikkosten ansiosta:D

Itse löysin kolme hajuvettä, mutta kuvassa vain kaksi niistä sen takia, että yksi niistä meni jo eteen päin jakoon. Tuoksu oli ehkä liian vahva makuuni. Diorin hajuvesi on myös melko vahva, mutta halusin ottaa sen kokeiluun, koska pidin kovasti sarjan sinisessä pullossa olevasta versiosta..hmm vai oliko se enemmänkin musta, mutta kuitenkin. The Body Shopin Perfume Oil on mielestäni käyttämätön, tuoksu on aivan ihana ja pullo kätevän kokoinen. Uskoisin tuotteen olevan todella riittoisa, vaikka imuttelenkin sitä jatkuvaan. Niin ja tuoksuna ikisuosikkini vanilja.

Sain myös aivan ihanan kovakuoriais korun, mutta onnistuin säheltämään sen ketjun kanssa, joten pitää vaihtaa se ennen jatkokäyttöä. Kuvassa näkyy myös uusin tulokkaani kynsilakkojen saralla, kai tätä kevättä on pakko jollakin värikkäällä piristää. Tuo merkki on myös laatu-hinta suhteeltaan melko ok, joten raaskii ostaa, vaikka väri olisikin hieman riskaabeli. Essien mattalakalla tuosta saa kursittua pois osittain hieman neon sävähdystä.

Viikonloppu oli taas niin mielenkiintoinen että..epäonni tuntuu vainonneen minua hieman liikaa viime aikoina. No se kertoneee hieman, että pelkästään viime viikonlopun saldona oli ensinnäkin kaatuminen jäätiköllä, minkä ansiosta nilkkani on turvoksissa ja polvet ei niin tyttömäisessä kunnossa. Sitten seuraavaksi vessani alkoi vuotamaan ja kun yritin mennä paikantamaan kohtaa, lamppu poksahti ja kyykin sitten pimeässä vaihtamassa lamppua keskellä vesilammikkoa. No vuoto ei loppunut ja hana piti sulkea ja jäädä odottamaan maanantaita ja huoltomiestä. No seuraavaksi kävikin kuitenkin niin, että hana jäi minulle käteen ja vedenkin saaminen hankaloitui hieman. Tämä tapahtui onneksi vasta eilis aamuna, mutta vaikka huoltomies kävi tänään, on minulla edelleen vuotava hana ja wc pönttö ja asian ratkaisu siirtyy vielä. Niin, että oppii ainakin arvostamaan itsestään selvinä pitämiä asioita:D Kaiken tuon lisäksi ollut pientä henkilökemia onkelmaa ja muuta dramaa, joista ei sitten enempää. Että sellainen viikonloppu tällä kertaa, jään ihan mielenkiinnolla odottamaan, että kuinka tämä viikko tulee jatkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..