keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

We Care Icon

Lueskelin tänään Yhteishyvä-lehteä ja pongasin sieltä jotain kivaa. Iconilta on ilmestymässä huhtikuun 15. päivä We care Icon -meikkisarja. Sarja on ekologinen (hyödynnetään mm. kierrätysmateriaalia paketeissa, vältetään turhia kartonkipakkauksia ylipäätään), ei käytetä eläinkokeita, tuotteet on valmistettu joko Ranskassa, Saksassa tai Italiassa ja tuotteet ovat kasvispohjaisia, joten sopivat herkempi ihoisillekin. Kuulostaa ainakin minusta melko houkuttelevalta. Sarjaan kuuluu tällä hetkellä värikosmetiikkaa 19 meikkituotteen muodossa. Lisää infoa tuotteista löytyy Yhteishyvän omilta sivuilta ja siellä on muuten menossa kilpailu, jossa palkintona on kyseisen sarjan tuotteita!! Kuvat on myös otettu Yhteishyvä sivuilta, sillä en löytänyt niitä vielä muualta. Niin ja sarjan pakkauksien kuvittamisesta vastaa Laura Laine, jonka piirrustuksia on voinut pongata mm. postimerkeistä ja naistenlehdistä.

5 kommenttia:

  1. Todellakin näyttää ja kuulostaa lupaavalta!

    VastaaPoista
  2. Harmi ettei hintoja ollu missään, mutta luulis olevan aika kohtuuhintainen sarja:)

    VastaaPoista
  3. Täällä satunnainen surffaaja... Hieno homma, edulliset hinnat (5-10 €) - mutta olenko todella ainoa, joka on ihan hiukkasen ärsyyntynyt Body Shopin puolesta? Verratkaapa logoja ja sloganeja: "love your body" vs. "beauty loves nature" jne. Jopa mieheni kommentoi heti logon nähtyään, että hei toihan on ihan kuin Body Shop, taitaa muhia iso kiista yrityksillä.

    VastaaPoista
  4. Hmmm aika mielenkiintoinen pointti, itse en ole asiaa huomannut, koska en oikein tee ostoksia Body Shopissa tai seuraa heidän tuotteitaan/mainontaa. Mutta aina noloa, jos todella asia näin, eikö muka keksitä jotain omaa? kuitenkin lanseerataan uusi sarja.. harmillinen juttu:/

    VastaaPoista
  5. Joo totta, ensimmäinen asia jonka Sokoksen mainoksesta bongasin oli "hei kato Body Shopin mainos!!!... ei, eipäs ookkaan"

    VastaaPoista

Just say it..