torstai 11. maaliskuuta 2010

Mschic in da house.

Tein viime kuussa monien mutkien kautta tilauksen Mschille, mutta täytyy sanoa, että kun löysin sen oikean osoitteen, josta antaa palautetta/kysyä ongelmatilanteissa, niin vau! Vastaus tuli lähes joka kerta parissa minuutissa, en ole koskaan ennen törmännyt vastaavaan. Joten vaikka ongelmia oli hieman, olen kyllä erittäin tyytyväinen Mschin palveluun. Mutta itse tilaukseen: Olin katsellut kaupoissa jo useaan otteeseen Skunk Girl sarjaa, joten aloitin sivujen selaamisen sen osastolta ja sieltä kaikki tarvittava ja ei niin tarvittava löytyikin. Puuteri on Skunk Miracle eli tätä sivusto lupaa: Valoa heijastava väritön mineraalipuuteri. Imee ihon rasvaisuutta ja antaa iholle himmeää raikasta hehkua. Kaikille sopiva läpikuultava sävy.

Toiseksi valitsin Skun Look luomivärin, minä joka en juuri koskaan käytä edes luomiväriä. Siitä sivusto lupaa taas tällaista: Musta-valkoraitainen talkiton korkeapigmenttinen luomiväri. Matta musta ja hehkuva valkoinen.

Kolmanneksi otin Skunk Brushin, sillä omani on hieman huonossa kunnossa ja laskee valitettavasti koko ajan sellaisia mustia karvoja valloilleen. Ihanan värinen ja tämä olikin ensimmäinen tuote, jonka pongasin koko sarjasta sen ilmestyessä.

Lisäksi sain vielä tilaajalahjaksi Gemma nimisen huulipunan. Hieman oranssinen sävy, joten ehkäpä näin kevättä kohden. Olen yleensä melko huono huulipunien/kiiltojen käyttäjä, mutta joskus niitäkin on kai opeteltava käyttämään.

Niin ja niitä hintoja, eli puuteri oli 12,95 luomiväri 10,95 ja puuterihuiska mikä liekään 12,95. Ja koska minulla oli se 30 eken lahjakortti, ei näille jäänyt paljoa hintaa, postikuluineen noin 13 ekeä. Testailla en ole kerennyt näitä, koska hain ne vasta postista, mutta jotenkin odotan erittäin hyvää:) Katsellaan, hih.

3 kommenttia:

  1. Ai sen ekstratuotteen sai kuitenkin O.o mie aattelin ettei ne niitä laittas, eikös sini jäänyt ilman? Nätti puna ja ihana suti ;)

    VastaaPoista
  2. Miun pakettia ei näy eikä kuulu, kuukausi tulee täyteen. Aika samalta minun pakettini näyttää, yhden tuotteen ero :)

    VastaaPoista
  3. oisko laittaneet siks kun oli sotkua sen alkoodin toimimisen kanssa ja velottivat ensin liikaa tms. kannattaa supi kysellä perään, esim jos sullaki toi suti ollu tilauksessa, se oli mulla se mikä viivytti tilausta. itellä meni kans se kuukaus ootellessa. en malta oottaa et pääsee kokeilee hih:)

    VastaaPoista

Just say it..