keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

ajatuskatkoja, mustelmia ja punaomppuisia poskia.

Että osaa olo olla väsynyt ja kolhuilla. Sitä se tekee tuo harjoittelu ja välillä meni kunto suht huonoksi, kun tuli niin paljon kipeiltyä. Mutta aika parantaa kolhut ja oon vielä kuitenkin sängystä päässyt ylös aamulla, joskin välillä juuri ja juuri:D Tätä jaksoa harjoittelusta olisi enää jäljellä kaksi päivää, sitten odoteltava ainakin tämän projektin osalta muutama kuukausi, ennen kuin jatkoa seuraa.

Mutta muihin asioihin, tässä kiireen keskellä kävi yksi henkan mekko kotonani pyörähtämässä, pari on vielä tulossa eri paketissa. Mutta väri oli ihana ja uusi vaatekaapissani, kai se on tätä tämän kevään "hottia" jadea. Malli oli ihana, paitsi rintaosa!?! Oi miksi niiden pitää aina olla niin pieniä. Pitkään jahkasin, josko sitä kuitenkin voisi pitää vilauttamatta, mutta ei se oikein onnistu, ainakaan perusliivien kanssa ja bikiniä en kuitenkaan liivien sijaisiksi ota. Joten piti se sitten laittaaa hammasta purren takaisin palautukseen. Toivon vain, että jokin paketin kakkos osassa olevista mekoista olisi ihanampi ja unohtaisin tämän menetyksen. Mutta ainakin tästä oppi jotain, kyllä sitä vihreää väriä voisi sinne kaappiinsa hankkia.

Huomattavissa hieman väsymystä, erehdyin tänne tulla tekemään päivitystä, niin jo ruoka paloi. Ei ajatus kulje enää moneen suuntaan ja pystyy näköjään keskittymään kotiin päästyään yhteen asiaan kerralla:D Joten nyt kaapimaan siis palaneita osia ruuasta pois, see ya.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..