keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Poltetut varjot.

Hain tänään postista kirjan, joka lähetettiin minulle luettavaksi ja arvosteltavaksi. En ollut kuullut kyseisestä kirjailijasta/kirjasta aikaisemmin paljoa, joten näin ennakkoon minulla ei ole oikein odotuksia sen suhteen.


Mutta tällaista luvattiin Kamila Shamsien kirjan Poltetut varjot suhteen:

Häikäisevä romaani rakkaudesta ja menetyksestä. Nuori Hiroko Tanaka menettää rakkaansa yhdessä häikäisevässä valonvälähdyksessä. Hänelle jää Nagasakin atomipommin jäljiltä vain linnunmuotoiset arvet selkään. Hiroko lähtee Delhiin etsimään uutta alkua kuolleen kihlattunsa Konradin yläluokkaisen perheen luota. Hän löytää yllättävän sielunkumppanin, perheen Sajjad-nimisen palvelijan. Juuri kun pariskunta on asettumassa aloilleen, Intia alkaa natista liitoksistaan. Hirokon ja hänen uuden perheensä vaiheikas matka halki toisiinsa törmäävien kulttuurien, uskontojen ja ideologioiden on vasta alussa.

Joten pitänee aloittaa lukeminen ja katsoa miltä vaikuttaa. Tällä hetkellä toivoisin kirjan olevan helppolukuinen ja mukaansa tempaava, liian suuret kielikiemurat ja hidastempoisuus ei nyt oikein nappaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..