perjantai 19. maaliskuuta 2010

and tomorrow it's black.

Se olisi taas perjantai, mennyt viikko aivan hujahduksessa. Siihen on ollut aivan erityinen syy tällä kertaa, mikä on myös ollut syynä, etten ole kerinnyt päivittelemään tätä blogia, vaikka juttuja olisi ollut kerranki loputtomiin päässä. Mutta siis jouduin hieman yllättäen harjoitteluun, mikä on siis mahtava asia. Pääsin juuri sinne minne olin halunnutkin, mutta tämä tapahtui vain hieman yllättäen, sillä menin haastatteluun, mutta sitä ei ollutkaan, vaan hommat alkoivat saman tien. Ja tuo haastattelukin tuli vain parin tunnin varoituksella, mutta en valita, en todellakaan!! Päivät ovat pitkiä ja raskaita, mutta pidän niistä juuri sellaisena. Pikku hiljaa olen päässyt jo paremmin rytmiin ja kalusto tullut taas tutummaksi, ne kun ovat hieman erilaiset joka kerta. Ihmiset alkavat tulla tutummiksi ja tavat, kuinka he työskentelevät. Ei voi kuin vain nauttia joka hetkestä ja toivoa, että tätä saa tehdä jatkossakin. Mutta tämä aktiivikausi tuon harjoittelun parissa kestää vielä ensi viikon, joten vasta sen jälkeen pääsee täälläkin taas normirytmiin. Mutta eipä ne asiat siitä vanhene, hih.

Mutta esittelen tässä yhden hankinnan, tai oikeastaan äitini pelasti sen minulle Biancon alelaarista 5 ekellä. Saanko esitellä uusi laukkuni. Kompaktin kokoinen pikku ihme, tyyliltään sopivan simppeli, mutta kuitenkin hieman hmm.. rok ehkä väärä sana, mutta siinä on kuitenkin ytyä:) Pitkä hihna on tietty plussaa, en oikein nykyisin osaa käyttääkään, kuin hihnallisia laukkuja. Hassua miten sitä tottumukset muuttuu.

Mutta enempää ei irtoa tällä erää, sillä minulla onvielä liian monta asiaa hoidettavana ennen huomista. Ehkä hoidan ne napostellen suklaata, on se harmi kun Panda on tuotannon sponssaaja;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..