torstai 22. huhtikuuta 2010

Jos sataa..

Kun päivä alkaa tällaisellä näkymällä (muuttunut päivän aikana lumisateeksi..), ei todellakaan tee mieli tulla peiton alta pois, varsinkin huonosti nukutun yön jälkeen. Joten kävi taas niin, että nousin liian myöhään ylös, minulle on tullut todella huono tapa torkuttaa herätyskelloa. Jäi sitten yksi puhelu taas hoitamatta, mutinaa.. No ajattelin mennä kaupungille, kun tarvitsisin muutaman jutun (varsinkin rennot caprit reissuun!!), mutta se reissu jäi lyhyeksi. Pinna hieman kireällä öhöö..no ei oikeastaan, ei vaan mun päivä. Tulin sitten kiltisti takaisin melko pian, ei sillä, tänään ei mikään tuntunut kivalla päällä, joten silloin on turha lähteä edes etsimään. Jäi vaan se meikkivoide hankkimatta ja vappu jutut:D heh hyvä muisti.. Kampaajalle olisi kiva päästä..Kyllä, kerkisin mielessäni jurputtaa montakin asiaa, jotka olisi niin kiva tehdä, mutta suurin osa on tekemättä ihan omaa saamattomuuttani, joten ei passaa valitella.

Onneksi tänään ei tarvitse pahemmin kokkailla, teen vain hieman lohkoperunoita kasvispihvien lisukkeeksi. Äippä oli tuon reseptin etsinyt ja tehtiin niitä nyt kun olin porukoilla. Ja mitä namiskaa ne ovatkaan, slurps!! Hyviä kasvispihvejä on joskus hankala löytää, näiden resepti oli vielä aika helppo ja niitä tuli ihan kiva satsi yhdestää taikina erästä, oisko ollut 16kpl! Totta kai niitä piti sitten napata jokunen mukaankin;)

Sitruunat ovat myös toinen paheeni, sitruunavesi on ehkä parasta janojuomaa mitä tiedän. Namiskaa lisää siis.

Loppu päivä mennee lehtikasan parissa (nekin ryöväsin äipältä lainaan), hieman jos saisi kouluhommia luettua ja maksettua noita kirotun laskuja..mutinaa.. miksi niitä on aina postin seassa, mutta ei sitten mtn kivaa... Listalla olisi muutama muukin oikea juttu kouluun liittyen,mutta en ala liikoja toivomaan ahkeruudesta tänään, joten enpä edes ajatteli niitä hihii.

Huomenna olisi hieman ohjelmaa tiedossa, joten tarkoitus olisi nousta ihan ajoissa ja olla ahkeran koko päivän. Itseasiassa minulla on joka päivä jotain pientä kivaa tiedossa aina sunnuntaihin asti, hi hii, eiköhän se taas ala päivät rullaamaan:) Pirrekin on kuulemma taas käyttökunnossa, niin kohta pääsee taas pyöräilemään ympäri ämpäri jenssiä, hihii:)

1 kommentti:

  1. Mie haastoin siut jos jaksat tehä! http://komerossa.blogspot.com/2010/04/150-eur-tuhlausta.html

    VastaaPoista

Just say it..