tiistai 6. huhtikuuta 2010

retrokananen

Tänään päivä lähti aika rentoillen käyntiin, mikä näkyi vaatteista asti, oli muuten ihana ulkoiluttaa ensimmäistä kertaa tennareita! Tarkoituksenani ei ollut siis viettää rento reiska päivää, mutta levoton yö vei sitten siihen päätökseen. Heräsin melko myöhään, mutta onneksi olen silti saanut ihan kivasti tehtyä asioita listaltani, minkä tein tuossa pääsiäisen aikana. Minun piti toimittaa muutama paperi, joten samalla eksyin kahteen kaupunkimme kirppariin, tai toinen on oikeastaan antiikkiliike, mutta sieltä voi löytää mahtavia asusteita ja joskus ihan halvallakin.

Antiikkiliike nimike tekee vain tuollaisista puljuista pelottavia, vaikka oikeasti, eivät kaikki ole täynnä vain tuhansia euroja maksavia teekuppeja ja nyrpeitä myyjia, jotka eivät usko sinun ostavan mtn vaan tiputtelevan kaikki maljakot alas hyllylta leveine peppuinesi... niin ihmisillä voi olla antipatiaa tietynlaisia antiikkiliikkeitä kohtaan;D Mutta ensimmäisestä puljusta en mtn kotiuttanut, vaikka löysinkin monta ihanaa hopeistakorua, huoh.. Voisin joku kerta kootakin muutaman asusteen, jotka olen löytänyt kyseisestä paikasta.

Seuraavaksi menin sitten Fidaan, joka on keskustassa oikeastaan ainoa kirppari, jolla käyn edes jotenkin säännöllisesti. Siellä oli ainakin kaksi ihanaa Lollipop merkkistä suomalaista vintage kukkamekkoa, jotka olisin niin heti halunnut, mutta koot olivat liian pienet meikälle. (vink jos kaipaa 36 tai 38 koossa mekkoa, helposti muokattavissa oli esim helmaa lyhentämällä "muodikkaammiksi" ja hinta tais olla 6 ekeä kappale). Mutta retrohengessä löysin itselleni R-collectionin klassikko anorakin. Olen omistanut tuollaisen joskus pennumpana, aivan samanvärisenä ja sekin oli alunperinkin kirpparilta. Tämä kappale oli jo hieman kulunut, mutta koska tiedän sen vain paranevan ajan kanssa ja kestävän yhä minulla pitkään, halusin sen mukaani. Niin hankin tämän siis silmällä pitäen lämpimämmän kelin kuvauksiin tai ihan tuonne ulkoiluun. Koot näissä ovat hassu asia, mielestäni minulla oli silloin penskana isompi koko, mutta silloin kaiken pitikin olla jättikokoista. Nyt minulle ihme kyllä meni aivan hyvin tuo s koko ja allekin mahtuu vielä lisää kerroksia tarpeen vaatiessa, onneksi kokeilin:) Hintaa tällä oli siis 4 ekeä, mikä oli omasta mielestäni ja aiemman kokemuksen pohjustama hyvä diili!

Nyt tämä nälkäinen yksilö menee tekemään ruokaa ja katsoo vielä hieman vampires diariessia:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..