sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

sunday feelings.

Tänään päiväni kului Areenalla suurkirppiksellä kamojani myyden ja ihan hyvällä lopputulemalla täytyy myöntää. Mennessä minulla oli kuitenkin neljä pahvilaatikkoa, kaksi jätesäkkiä ja yksi iso ikean kassillinen kamaa, takaisin tuli vain laatikollinen tavaraa ja muutama vaate, jotka aion kuskata Fidalle tms. Itse en onneksi kerinnyt kiertelemään (tai en oikeastaan halunnutkaan), joten en raahannut mitään uutta mukanani kotiini.

Jätin kuitenkin eilen kirppiskasastani parit farkut sivuun, sillä ajattelin leikellä niistä shortsit. Jostain syystä olen saanut päähän pinttymän shortseista, vaikka kyseistä vaatekappaletta en ole käyttänyt sitten teini-iän. Mutta halpa tapa kokeilla, olisivatko ne sittenkin minun juttuni, tällä tavalla. Pituus on vielä hieman mysteeri, samoin jättääkö resuinen reuna vai kääntää kangas. Ajattelin pitää näitä ensi alkuun niin, että pistän vaikka värikkäämmät sukkikset alle. Mutta katsotaan, onko tuo idea jo susi syntyessään, mielikuvat kun ovat usein toinen, kuin itse todellisuus sitten on:D

Kotiin päästyäni tankkasin hieman ruokaa (yllättävän iso nälkä sitä kertyy, kun katselee muiden herkku eväitä, hei mistä lähtien sinne on hankittu pizzaa!?!?:D) ja katselin hieman Nationalin dokkaria Titanicista. Luulen kyllä nukahtaneeni jossain vaiheessa sohvalle, koska yht äkkiä ohjelma oli loppu ja en muistanut mitä siinä oikein olikaan. hupsan.. Äiti lähetti minulle lainaan hankkimansa Coco Chanelin leffan, minisarjan katselinkin tässä aiemmin. Mutta pitää miettiä jaksaako tänään tuota katsoa, ettei menisi unen puolelle koko homma. No hieman kahvia niin jos se tästä, kunhan ei kahvin takia menisi yökukunnaksi. Huomenna voisin itse yrittää olla ahkera ja vuorostani pinkaista parille kirpparille. Mutta pitää katsoa huomenna..

Ps. myyjäneiti kakkoselle tiedoksi, sen sun "tyrkylle" laittamas paita meni muuten:D

1 kommentti:

Just say it..