maanantai 3. toukokuuta 2010

käynnistys vaikeuksia.

Vappu sitten oli ja meni, täytyy kyllä sanoa, että onneksi vappu on vain kerran vuodessa, sen verta rankkoja nuo juhlapyhät:D Hirveä touhuaminen ja valmistelu, mutta lopulta juhla onkin mennyt hetkessä ohi. Viikonlopun aikana tuli juhlittua kaverin synttäreitä, vappua, syötyä paljon ja vihdoin ehkä yhtenä herkku hetkistä, kävin kaverini kanssa sunnuntaina katsomassa Liisa Ihmemaassa. Oi voi tahtoisin ne kaikki mekot! Juonellisesti olen katsonut parempia elokuvia, mutta kyllä täytyy silti sanoa, että suosittelen!! Väsymys kaikkosi kummasti, kun elokuva vain lähti pyörimään.

Tänään olisi voinut jo olla ahkera päivä ja itseasiassa heräsin jopa ajoissa, mutta ei päivän saldo ole suuren suuri tehtyjen asioiden osalta. Ellei siksi lasketa Rottatuillen, Up kohti korkeuksia ja V- sarjan kyttäämistä.. Hmm luulenpa että ei lasketa. Yritin kyllä kovasti kaivella laatikoitani, että missä olisi Romea& julia vhs:ni, mutta ei sitä vain löytynyt. Sen olisin voinut katsoa yhtä kouluhommaani varten, samaan tehtävään liittyen pitäisi katsella West side storykin. Oikeastaan vain toinen noista riittäisi, mutta minulla ei ole hajua mistä näkökulmasta esseeni tekisin, joten ehkä molempien katsominen toisi hieman inspiraatiota.

Vapuksi oli kiva kaivella kaikkea värikästä päällensä, tykästyin kaksiin sukkahousuihin, joista toiset vain saivat jo hieman kolhua, en vain osaa pitää niitä ehjänä. Toinen asia, minkä arvasin jo näitä korviini laittaessa, onnistuin taas hävittämään yhden korviksen tausta. Olen aivan tumpelo ja hävitän korviksia melko tiheään tahtiin, onneksi takaosan voi lainata toisista korviksista. (viittaako tuo pölymäärä, että olisi aika siivota?)

Jääkaapissani ei ainakaan ole ollut tyhjää viime päivinä (siitä kai kertoo jo jääkaapin lasi, joka pasahti ruokieni painon alla, mutta onneksi isukki hommasi uuden jo tänään:)), mutta jostain syystä vähän jokainen ruoka haluaisi mennä pahaksi tässä muutaman päivän sisällä.. eli onko mättöjuhlia jatkettava:D Ja olevinaan en hamstrannut kamalasti ruokaa vapuksi, piknik ruuatkin oli erikseen. Niin piknik, joka viikonlopun raikkaiden (kröhöm) sateiden takia pidettiin sisätiloissa. Voiko muuten olla rumempaa kuvaa ruuasta, onneksi se oli hyvää. Rakastan lohkoperunoita, tällä kertaa niiden kamuna oli kasviskääryleitä, hieman parmesaania ja päälle räjähtävää salaattikastiketta. Keittiöni muistuttaa tällä hetkellä hieman sotatannerta, miksi se ei voisi siivoutua yksinään. Taidan pohtia asiaa samalla kun katson vielä hieman lisää V:tä, hih.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..