maanantai 10. toukokuuta 2010

Kuvioinnit valtaa kaapin!

Ihanaa kun takana on muutama aktiivisuus päivä, on kiva huomata saaneensa jotain oikeasti aikaseksi, eikä silleen semisti:) Tänään sovin kyytini kanssa, että perjantaina otetaan sitten nokka kohti Espoota, no muutaman mutkan kautta. Tämä kuitenkin avasi silmäni, ei vitsi, kohta pitää pakata ja tehdä lista siitä, mitä reissuun tarvitsee mukaan. Ja koska nyt lähden näin ajoissa, tarvitsen hieman kamoja Espooseen ja sitten tietty Portugaliin omansa. En aio antaa tuhkan tulla alas, minähän menen Portugaliin! Jos sinne jään, no se katsotaan sitten;D Toivottavasti sää on siellä lämmin, pitäisi jo olla ja ainakin sen mukaisesti aion pakata. Kevyesti pakkaaminen ei ole helppoa, mutta ei halua kantaa taas turhia kamoja mukanaan. Ja pitäähän laukussa olla tilaa mahdollisille tuliaisille ja ostoksille!

Yritän aina olla ostamatta kamalasti vain reissua varten, sellaista voin hankkia, mitä tarvitsisin muutenkin. Tänään annoin lopulta periksi ja kävin hankkimassa muutaman lisäyksen vaatekaappiini, kaikki nämä lähtevät mukaani reissuun ja ovat muutenkin tarpeen, eikä hinta onneksi minkään kohdalla ollut paha. Kuvasta ei aivan hahmota mitä siinä on, mutta sieltä löytyy siis kaksi kappaletta tuubitoppeja, eihän sitä ruskettumista saa estää turhilla kerroksilla, hih. Eli hankin tuommoisen etniskuvioisen sekä tipukuvioisen tuubitopin, malli hyvä, kestävä ja ennestään tuttu, hintaa oli 4,95e kappale.

Toiseksi vai onko se sitten kolmanneksi, hankin uudet bikinit. Aiemmat alkoivat näyttää melko kulahtaneilta, joten uudet olivat paikallaan, vaikka harvoin niitä Suomen kamaralla käyttelee. Kuviointi ei ehkä ole sitä suurinta minua, mutta minulla se ei ole niin määräävässä tekijässä bikineitä ostaessa. Ostan ne hinnan, istuvuuden ja vielä kerran hinnan ehdoilla. Johtuu ihan vähäisestä käytöstä ja bikini kammosta. Tällä kertaa heittäydyin hurjaksi ja hankin narukiinnityksillä olevat bikinit. Aina ennen yläosani on ollut samaa mallia kuin rintaliivit, ei minkään pelkän narusysteemin varassa oleva häkkyrä.. Hieman epäluuloisuutta huomattavissa, kyllä! Mutta nyt aion olla hurja ja myyjäkin lupaili niiden olevan aivan mainiot käytössä, joten luotetaan sitten muiden sanaan. Näiden hinta oli myös 4,95ekeä per osa.


Nyt vain odottelemaan sitä merta ja aurinkoa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Just say it..